Hlavní obsah

5 pravidel, která vás zbaví nadváhy

Reklama

Trápíte se nadbytečnými kily a stále čekáte na nějaký kouzelný prostředek nebo pilulku, která vás jich zbaví? Nic takového ale opravdu neexistuje. Můžeme vám však poradit účinnou dietu!

Článek

Navíc pro vás máme několik důležitých pravidel, která vám v průběhu boje s nadváhou pomohou.

Buďte rozhodnutá

Nejdůležitějším bodem je vlastní rozhodnutí, že zhubnout opravdu chcete a uděláte pro to maximum. Musí vycházet přímo z vás a z pocitu, že hubnete především sama pro sebe. Proto, abyste se cítila dobře. Neděláte to pro nikoho jiného.

Zvolte si vhodný způsob

Někomu vyhovuje již od začátku radikální úprava jídelníčku a zařazení náročné sportovní aktivity, jiného to spíše vyděsí. Pokud patříte do té druhé skupiny, vyzkoušejte proteinovou dietu, která vás k vyváženému jídelníčku a pravidelné pohybové aktivitě postupně dovede.

S KetoDiet budete hubnout snadno

Jezte pravidelně

V průběhu dietního režimu proteinové diety jíte 5x denně speciální proteinová jídla, která obsahují kvalitní bílkoviny a velmi málo cukrů i tuků. Tím se docílí změny metabolismu a vaše tělo začne zcela přirozeně spalovat uložené tuky, kterých je potřeba se zbavit. Účinným a ověřeným příkladem proteinové diety, která je navíc ryze česká, je KetoDiet.

Dodržujte pitný režim

Velmi důležitým pravidlem v průběhu hubnutí je dostatečný příjem tekutin, kterých by měl člověk přes den vypít přibližně 2–3 litry. Ideální je samozřejmě čistá voda, neslazené minerálky nebo slabé čaje. Pijte pravidelně a určitě to nenechávejte až na chvíli, kdy pocítíte žízeň. V takovém okamžiku už má tělo tekutin opravdu nedostatek.

Mějte někoho, kdo vás povzbudí

Hubnutí není jednoduché a člověk často rychle ztrácí motivaci i sebejistotu. Proto je dobré mít po ruce někoho, kdo vás povzbudí a poradí vám. Může to být manžel, přítel, kamarádka. Když ale nikdo takový není? Obraťte se na odborníky – například výživoví specialisté KetoDiet jsou vám k dispozici pro tyto případy on-line a zcela ZDARMA. Nemusíte nikam chodit nebo někoho hledat.

S KetoDiet nebudete mít hlad

Zaujala vás proteinová dieta? Chcete se dozvědět další informace o KetoDiet? Přijďte na www.ketodiet.cz nebo na www.facebook.com/ketodiet.

Reklama

Načítám