Hlavní obsah

5 rad, jak na oslabenou imunitu dětí i dospělých

Období kašle, rýmy a škrábání v krku je tady! K tomu, aby se vaše dítě nachladilo, stačí málo – sychravé počasí, nemocní spolužáci či přetopené školní třídy. Posilte imunitu vašeho dítěte a vyhněte se podzimní chřipce.

Článek

Podzim je období, kdy „něco chytnout“ je opravdu jednoduché. Nachlazení se pak týká především dětí, jejichž tělo není proti bakteriím a virům tak odolné jako naše. A ve chvíli, kdy onemocní vaše ratolest, je jen otázkou času, kdy se nachladí i dospělý. Přinášíme vám proto tipy, jak posílit imunitu vás i vašich dětí.

1. Jděte ven

Nedělejme si iluze, ale doba, kdy děti přišly ze školy a běžely hned ven, je asi nenávratně pryč. Děti, které mají pravidelný pohyb, jsou však mnohem méně náchylné k různým zdravotním komplikacím. Udělejte tedy vašim ratolestem program venku alespoň o víkendu. Houbaření, pouštění draka či jiné aktivity na čerstvém vzduchu posílí nejen imunitu, ale pročistí i hlavu.

Pobyt na čerstvém vzduchu pomůže nejen vaší imunitě, ale i vaší hlavě

2. Zdravé svačinky

Nestíháte dětem chystat svačiny a spoléháte na to, že si něco koupí ve škole? Chyba! Právě zdravý jídelníček podporuje imunitu nejvíce. Nachystejte dětem sezonní ovoce, nebo připravte džus z čerstvě vymačkaných citrusových plodů. Tyto vitaminové bomby dodají do těla látky, které dětská imunita jistě ocení.

3. Úsměv nic nestojí

Smích léčí! Když bude tělo vás i vašich dětí v psychické pohodě, bude se vám nachlazení vyhýbat obloukem. Naordinujte si proto s dětmi terapii plnou úsměvu. Pusťte si zábavnou pohádku, vyprávějte si vtipy nebo si z plna hrdla zazpívejte. Dobrá nálada vylepší den i vaše zdraví.

Smích je ten nejlepší lékař

4. Nezapomeňte na doplňky stravy

Pokud chcete podporovat imunitu svých nejmenších pravidelně nebo jim pomoci při počínajících zdravotních obtížích, je vhodné si pořídit účinný přípravek s obsahem vitaminů, minerálů a stopových prvků.

U dětí jsou velmi oblíbené cucavé tablety s ovocnou příchutí. Právě to splňuje Imunit Hlíva ústřičná s Rakytníkem Jack Hlívák. V každé tabletě tohoto doplňku stravy naleznete pravý poklad – vitaminy, minerály, beta-glukany z hlívy ústřičné, extrakt rakytníku, jód a selen. Selen a vitaminy B6 a B12 přispívají k přirozené imunitě, vitamin D3 pak udržuje normální stav kostí. K balení Jacka Hlíváka dostanete nyní zdarma foukací fixy na textil, díky nimž si vaše děti mohou odzdobit například tričko.

Více informací o Jacku Hlívákovi naleznete na www.jackhlivak.cz

5. Myslete i na sebe

Nenechávejte nic náhodě a podpořte také svou imunitu. Vyzkoušejte doplněk stravy Imunit Hlíva ústřičná 800 mg s rakytníkovým olejem a echinaceou. Tento pravý klenot přírody obsahuje kromě vysokého obsahu sušené plodnice hlívy (800 mg), také rakytníkový olej, echinaceu, nukleotidy a selen, který komplexně udržuje obranyschopnost a přirozenou imunitní odpověď.

Doplněk stravy Imunit Hlíva ústřičná 800 mg s rakytníkovým olejem a echinaceou

Nyní speciální nabídka

V případě, že zakoupíte Imunit Hlívu ústřičnou 800 mg nebo Imunit Hlívu ústřičnou s Rakytníkem Jack Hlívák na stránkách www.zlekarny.cz a vaše objednávka bude vyšší než 250 Kč, dostanete dopravu zdarma.

Platnost akce do 31. 10. 2017.

Načítám