Hlavní obsah

5 tipů, jak si doma užít příchod podzimu

Reklama

V létě je skvělé být co nejvíc venku, na podzim je zase krásné trávit čas doma. Načechrat polštáře, zapálit vonné svíčky, pořídit krásné dekorace, a proměnit tak váš domov v nejlepší místo na světě.

Článek

Jestli se někdo dokonale vyzná v tom, jak doma vytvořit útulnou atmosféru, tak to jsou určitě seveřané. Jsou totiž zvyklí na brzké stmívání a dlouhé zimní večery. Inspirujte se tedy od zkušených a spolu s Nordic Day vyzkoušejte pět podzimních tipů, jak se doma cítit co nejlépe.

Zapalte svíčky a rozsviťte lucerny

Každá skandinávská domácnost je plná svíček a luceren. Důvod je jasný. Je to jednoduchý způsob, jak interiér provonět, rozsvítit, a vdechnout mu tak příjemnou atmosféru. Efektní jsou také originální svícny, které i obyčejné svíci dodají designový rozměr.

Kovový svícen Copper Cube, 204 Kč

Dopřejte si něco sladkého a teplého

Vůně horké čokolády podávané v krásném hrnečku dělá divy. Naplánujte si líný víkend, který začnete snídaní v posteli. Podávat se bude dobrý čaj, káva, čokoláda nebo kakao a křupavé pečivo namazané máslem a skvělou jahodovou marmeládou. Nastal totiž čas se pořádně rozmazlit. Třeba i něžnými hrnečky s ocásky, na které je teď na Nordic Day 20 procent sleva.

Hrnečky s ocásky

Zachumlejte se

Užijte si pořádné polštářkové potěšení. Pletený povlak z hebounké bavlny je pro aktuální podzimní dny tou nejlepší variantou. Skvělou volbou jsou také polštářky se zajímavým potiskem. Přidejte bavlněný pléd a relaxujte třeba u oblíbeného filmu.

Pletený povlak na polštář Malva, 1539 Kč

Radujte se spolu s dětmi

Rozzářené dětské oči jsou skvělým balzámem na duši. V tu chvíli zapomenete na jejich zlobení a užíváte si, že jsou šťastné. A čím jim v podzimních dnech udělat radost? Třeba krásným dětským nádobím s motivem roztomilých zvířátek, která se chystají na zimní spánek.

Keramický talíř Adelynn Animals, 629 Kč

Dopřejte si dotek přírody

Geografická izolace naučila seveřany respektu k přírodě. Zkuste to taky. Třeba tak, že své tělo rozmazlíte luxusní bio kosmetikou. Pro začátek si napusťte horkou vanu, do které přidáte mořskou sůl se sušenými květy máty. Těšte se na úžasnou relaxační lázeň, která krásně završí vaše podzimní radosti.

Mořská koupelová sůl s mátou, 599 Kč

Teď už vám nic nechybí k tomu, abyste si vychutnali krásnou atmosféru podzimních dnů. Váš domov je pro tuhle příležitost tím nejlepším místem.

Reklama

Související témata:

Načítám