Hlavní obsah

5 tipů na nejlevnější lůžkoviny z e-shopu Výprodej povlečení

Foto: vyprodejpovleceni.cz.

Expedice VýprodejPovlečení.czFoto: vyprodejpovleceni.cz.

Kvalitní spánek nemusí zruinovat peněženku, pokud víte, kde nakupovat povlečení a další lůžkoviny. V příštím nákupu vsaďte na lokální e-shop Výprodej povlečení. A můžete získat i zajímavou slevu.

Článek

Objednávku si můžete zdarma osobně vyzvednout v Opatovicích u Brna. Objevte těchto 5 top produktů e-shopu:

1. Celoroční set polštáře a přikrývky

Tento set můžete v ložnici nechat po celý rok. Přikrývka i polštář s výplní z dutého vlákna jsou vhodné pro alergiky a velmi účinně izolují teplo. Set je lehký, prodyšný a měkký a hlavně – za bezkonkurenční cenu.

Foto: vyprodejpovleceni.cz.

Set přikrývky a polštáře CLASSICFoto: vyprodejpovleceni.cz.

2. Jarní vzory povlečení za 279 Kč

Ložnice může vypadat skvěle i za pár korun, pokud peřiny povlečete do bavlněného saténu za 279 Kč! Za něco málo přes pětistovku tak dáte nový kabátek celé manželské posteli.

Foto: vyprodejpovleceni.cz.

Jarní květinové vzory povlečení za 279 KčFoto: vyprodejpovleceni.cz.

3. Kvalitní prostěradla ve vysoké gramáži

Ta nejhebčí prostěradla jsou žerzejová ze 100% bavlny. Napínací prostěradla jsou vyrobená z přízí ve vysoké hustotě a díky gramáži 190 g/m² materiál získává na odolnosti. I přes časté praní bude sloužit roky a roky.

Foto: vyprodejpovleceni.cz.

Žerzej prostěradla EXCLUSIVEFoto: vyprodejpovleceni.cz.

4. Opravdu levné PUR pěnové matrace

Matrace nemusí být drahý špás, naopak. Ty pěnové pořídíte za sympatické ceny, navíc mají nízkou hmotnost a přizpůsobí se tlaku těla. Nejoblíbenějším materiálem jsou matrace z PUR pěny, jsou tvrdé tak akorát a na Výprodeji povlečení je teď najdete za hubičku.

5. Stylové a dostupné postele z masivu

Vůně dřeva! Jsou lehké, složené na pár minut a v interiéru vypadají skvěle. Výhodou postelí z masivu je relativně snadná výroba, takže ceny startují už na 1 399 Kč. Matraci a rošt zvolíte dle výběru.

Foto: vyprodejpovleceni.cz.

Postel z masivu s úložným boxemFoto: vyprodejpovleceni.cz.

Snažíme se pomáhat

Pomohli jsme vybavit centrum pro ukrajinské uprchlíky, organizované firmou Reinoo v Žilině, které je v těchto dnech přestupnou stanicí pro tisíce lidí v nouzi. Pokud pomáháte také a potřebujete nakoupit lůžkoviny ve větším množství, napište nám na obchod@textilomanie.cz pro slevu na nákup.

Reklama

Načítám