Hlavní obsah

5 tipů na vychytávky, které vám zpříjemní léto

Foto: Pixabay

Nechte se inspirovat produkty na léto, které vyšperkují každou vaši akci s přáteliFoto: Pixabay

Reklama

Připravte se na léto a dopřejte si ten pravý relax s vychytávkami, které vám zpříjemní dovolenou. Grilovačka s přáteli, pravé letní osvěžení nebo tip na napínavé čtení? Těchto 5 žhavých hitů sezony udělá z vašeho léta dva tři měsíce skvělých zážitků.

Článek

Než odjedete k moři, do hor nebo třeba jenom za přáteli na chalupu, ujistěte se, že s sebou vždy budete mít něco, čím můžete ostatní překvapit. S těmito vychytávkami zazáříte na každé letní akci.

Zažijte grilovačku jinak

Co takhle vyzkoušet při letní grilovačce novinku, která nezatěžuje životní prostředí? Beyond Burger je druh veganského masa. Vypadá, chutná a připravuje se jako klasické hovězí. Kromě toho, že je Beyond Burger výživný, při jeho konzumaci nepřijde o život žádné zvíře a jeho výroba je maximálně ekologická. Překvapte přátele nevšední dobrotou, kterou seženete exkluzivně ve velkoobchodních prodejnách MAKRO.

Foto: MAKRO

Při výrobě Beyond Burgeru se spotřebuje o 99 % méně vody, 93 % půdy, 90 % skleníkových plynů a 50 % energieFoto: MAKRO

Čtěte jako o život

Nejenže právě začala 3. řada oblíbeného sci-fi seriálu Stranger Things, nyní k ní ještě vychází knižní prequel, který vám prozradí vše, co se odehrálo před dějem první řady. Kdo stojí za zrodem tajemné laboratoře a komu se zodpovídají vědci, kteří pracovali na tajemném experimentu? Ideální četbu na letní večery vycházející pod nakladatelskou značkou Fobos seženete v Knihy Dobrovský za 349 Kč.

Foto: Knihy Dobrovský

Nahlédněte pod povrch třetího nejsledovanějšího seriálu z dílny Netflix, který získal již 157 nominací a 49 filmových cenFoto: Knihy Dobrovský

Zapijte to dobrým vínem

Hledáte kvalitní víno vhodné pro letní posezení? Ochutnejte Viña Esmeralda Rosé od španělské značky Familia Torres. Nechte se unášet elegantní chutí, která skvěle doplní celou škálu jídel od caprese salátu až po uzené ryby, lososa nebo tuňáka. Láhev rosé odrůdy Garnacha, která vás v mžiku přenese na španělské pláže, zakoupíte exkluzivně v prodejnách a na e-shopu Global Wines & Spirits za 226 Kč.

Foto: Global Wines & Spirits

Bohatá vůně s aroma citronové marmelády a jemným dotekem likéru z růží dovrší zážitek z pití tohoto osvěžujícího nápojeFoto: Global Wines & Spirits

Buďte za hvězdu v zářivých barvách

Velké praní po návratu z dovolené? Žádný problém. Pokud chcete vaše oblíbené letní šaty udržet v zářivých barvách a kvalitě, použijte nové kapsle Ariel Complete Fiber Protection PODS, které důkladně čistí. Je to jednoduché – prostě vložte kapsli s třemi aktivními složkami do bubnu pračky, přidejte prádlo a výsledek je zaručený! Zakoupíte v obchodech s drogistickým zbožím od 99 do 289 Kč dle velikosti balení.

Foto: Procter & Gamble Czech Republic s.r.o.

Kapsle Ariel dokážou zaútočit i na ty nejagresivnější skvrny nebo špínu a udržet zářivé barvyFoto: Procter & Gamble Czech Republic s.r.o.

Osvěžení vždy a všude

Osvěžte se na svých cestách čajem exkluzivní receptury. Nová směs bílého a zeleného čaje s nasládlou vůní exotického manga a příměsí maracuji potěší jak svou chutí, tak vůní. Osvěžujícího parťáka Tropical White vhodného na jakoukoliv túru koupíte v Potten & Pannen – Staněk nebo prodejnách Kusmi Tea za 349 Kč.

Foto: Potten & Pannen – Staněk

Téměř neoxidované čajové lístky mají světlou barvu a potěší jak svou chutí, tak vůníFoto: Potten & Pannen – Staněk

Reklama

Načítám