Hlavní obsah

5 žhavých letních trendů

Reklama

Blíží se léto a s ním i krásné počasí. A s tím i potřeba oživit svůj šatník nevšedními kousky. Tak neváhejte a využijte naše tipy.

Článek

Tip první – barvy a vzory

Vezměte si příklad z přírody – po hnědo-bílo-šedé zimní uniformě se začíná předvádět v jasně zelené, růžové, žluté, blankytně modré. Nechte se inspirovat její barevnou škálou a květinovými vzory třeba při výběru topů k vašim oblíbeným džínům a uvidíte, že se vám ihned zlepší nálada. A určitě to ocení i vaše okolí!

Tip druhý – šaty

Alespoň jedny letní šaty musí být i ve vašem šatníku (už jen kvůli jeho jménu :o). Nebojte se a vyberte si podle svého vkusu – romantické maxi, rebelské propínací mini, elegantní malé černé, pestré s květy nebo naopak něžné v pastelových barvách. Šaty podtrhnou vaši ženskost v každém stylu.

Vyzkoušejte letní tipy!

Tip třetí – plavky

Napadne vás při vyslovení slova plavky klasická otázka – jednodílné, nebo dvoudílné? A co tankiny, bikiny nebo sukénka? Vyřešili jsme to za vás – pořiďte si set jednotlivých kousků ke kombinování a budete si moci vždy vybrat podle nálady a aktuální kondice vaší postavy. Budete tak mít spokojenou dovolenou u moře nebo volné chvíle u vody.

Tip čtvrtý – doplňky a boty

Pro boty toto léto platí – čím více pásků a ozdob, tím lépe. Výšku podpatku necháváme na vás. A nezapomeňte na nejdůležitější kouzlo pro oživení vašeho šatníku – doplňky. Náramky, korále, přívěsky, náušnice, pásky změní váš styl za okamžik, dovoleno je téměř vše.

Tip poslední – užijte si léto!

Blíží se pro většinu z nás nejmilejší roční období, které je jako stvořené pro výlety do přírody s rodinou, procházky nebo posezení s přáteli. Neztrácejte tedy rozhodně čas na nákupech v obchodních centrech. Na www.halens.cz nakoupíte během několika minut a ušetřený čas máte jako bonus pro vás a vaše nejbližší!

Reklama

Načítám