Hlavní obsah

8 sexy chlapů, kteří vás umí rozesmát!

Foto: Isifa

No nemá Ben Stiller své kouzlo?Foto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co je u mužů nejvíc sexy? Pevný zadek, vypracované břišní svaly či uhrančivý pohled? Možná! Ale co takhle smysl pro humor a schopnost ženu rozesmát? Tohle je osm mužů, kteří to opravdu umí!

Článek

Možná to nejsou typičtí krasavci s pronikavým pohledem a dokonalými rysy. Někteří z nich ani nemají dokonalá těla. Jenže mají skoro pořád úsměv na tváři, a především ho umí vyloudit i na té vaší. Pokochejte se pohledem na osm skvělých komediálních herců, kteří jsou prostě sexy!

1. Mistr grimas

Jim Carrey není žádný hezounek. Jeho obličej se v jednom kuse nějak pitvoří, jen si vzpomeňte třeba na filmy Maska, Blbý a blbější, Božský Bruce či Yes Man. Najít fotku, kde by se tvářil „normálně“, je těžké. A najít snímek, na němž je vážný? Nadlidský úkol! Přesto by sex-appeal mohl rozdávat, vždyť tenhle herec byl k sežrání i v roli homosexuála ve filmu I Love You Phillip Morris.

Foto: Isifa

Tahle fotka patří k těm umírněnějším. Jim Carrey dokáže se svým obličejem prostě divyFoto: Isifa

2. Sexy klasika

V případě Terence Hilla se dá skoro mluvit o zázraku přírody. Dnes už je to pán v letech, ale ve své době to byl opravdu nádherný chlap. Jeho více než 180 centimetrům, svalnatému tělu a pomněnkově modrým očím by podlehla leckterá žena. A filmové komedie, kde zářil po boku tělnatého Buda Spencera, jsou důkazem, že ani smysl pro humor mu nechybí!

Foto: archiv

Terence Hill je filmová klasika. Ale sex-appealu měl tedy opravdu na rozdáváníFoto: archiv

3. Roztomilý milovník

Herce Hugha Granta asi netřeba představovat. Není to typický komediant, exceluje především v romantických filmech. Neodolatelný byl v roli nesmělého knihkupce ve filmu Notting Hill, ale i v roli rozumného a spravedlivého britského premiéra ve snímku Láska nebeská, ovšem i v roli notorického sukničkáře a hajzlíka ve dvou filmech o potrhlé Bridget Jones.

Foto: Isifa

Hugh Grant je sexy! A je jedno, zda hraje proutníka či decentního milovníkaFoto: Isifa

4. Úchvatný provokatér

Co si vybavíte, když se řekne Sacha Baron Cohen? Šílence v odporných svítivě zelených plavkách? Věčného provokatéra a představitele poněkud drsnějšího humoru? Blázna Borata ze stejnojmenného filmu? To vše je pravda. Ale v civilu je Sacha Baron Cohen také opravdu charismatický a sexy chlápek!

Foto: Isifa

Věděli jste, že je Sacha Baron Cohen takový fešák? Nás dostává ten pronikavý pohledFoto: Isifa

5. Takový milý kluk

Není to žádný svůdce, žádný lamač ženských srdcí ani odvážný pistolník. Adam Sandler většinou hraje úplně obyčejné muže s mnoha nedokonalostmi. Je to takový normální hodný a milý kluk. Jenže není ten jeho milý a upřímný úsměv, který můžete obdivovat třeba v komedii 50x a stále poprvé, nádherný?

Foto: Isifa

Adam Sandler není výstavní krasavec, je to spíš typ obyčejného kluka od vedle. Ale rozhodně stojí za toFoto: Isifa

6. Super chlap a super komedie

Komedie Pařba ve Vegas, Pařba v Bangkoku a Pařba na třetí se opravdu povedly. Stejně skvělí jsou i všichni čtyři hlavní hrdinové těchto filmů. Ovšem nejvíc sex-appealu z nich má asi Bradley Cooper. Je to prostě vážně hezký chlap, s nímž by stálo za to odjet nejen do Vegas a Bangkoku, ale třeba i do pekla.

Foto: Isifa

Bradley Cooper je nádherný chlap, který má vše, co má muž mítFoto: Isifa

7. Malý velký muž

Není moc vysoký, má podivně nezvladatelné vlasy, trochu větší nos, dost často hraje nejrůznější zkrachovalce a nešťastníky. Přesto nelze Bena Stillera vynechat a nezařadit ho mezi osm nejvíc sexy komediálních herců. Něco na té Mary je, Noc v muzeu, Fotr je lotr či Walter Mitty a jeho tajný život, to je jen malý výčet snímků, v nichž exceloval.

Foto: Isifa

Ben Stiller hraje většinou zkrachovalce a nešťastníky. No a co, hlavně, že vás umí rozesmátFoto: Isifa

8. Sexy taťka

Ani tento muž není žádný krasavec a ani typický komediální herec. Je to typ normálního chlapa, taťky od rodiny. Jason Bateman se objevil v mnoha filmech, velmi často ani ne v hlavních rolích, ale jedno mu upřít nelze. Jeho výkon ve snímku Šéfové na zabití byl skvělý a sexy!

Foto: Isifa

Jason Bateman není typický komediální herec, ale jeho výkon ve snímku Šéfové na zabití byl úžasnýFoto: Isifa

A jaké komediální herce máte v oblibě vy?

Reklama

Související témata:

Načítám