Hlavní obsah

8 věcí, kterých se muži při milování nemohou nabažit

Foto: Thinkstock

Známe všech 8 věcí, které v sexu muži milují!Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte slabosti a vášně mužů? Co na svých partnerkách a milenkách obdivují tak, až je to přivádí do extáze? Sexy „položek“ je osm. A všechny do jedné je pánové zbožňují. Která z nich vás překvapí?

Článek

Ženského těla nebo jeho přítomnosti se málokterý muž nasytí natolik, že ho odmítá, i když výjimky samozřejmě potvrzují pravidlo. Ve většině případů však muži milují tohle!

1. Hrátky s klínem

„Ženská štěrbinka je sexy sama o sobě. A ještě když víme, co nás s ní čeká… Nikdy jí nebudeme mít dost,“ usmívá se Vašek.

Sladká pravda: „Pro muže je vložení prstů do klína milované bytosti kouzelně zázračným okamžikem. Když cítí její teplo a počínající vláhu, když se partnerka pod jejich dotekem zkroutí a slastně zavrní, proběhne jim často od konečků prstů až do stehen velmi silný elektrický oblouk, který se opakovaně vrací,“ popisuje Paul Joannides, expert na výchovu americké mládeže ve svojí knize Sex je umět, chtít a vědět.

2. Samoobsluha

„Touží po vás, chce to, a navíc je samostatná? Kdo by ji odmítnul?“ ptá se Jaromír.

Sladká pravda: „Možnost masturbace před partnerkou nebo pozorování druhého při masturbaci patří mezi nejoblíbenější fantazie mužů o sexu,“ uvádí britská sexuoložka Tracey Cox, která dodává. „A chcete-li dosáhnout skutečně šíleného účinku, předveďte se před ním, hlasitě sténejte a probuďte v sobě divadelní herečku.“

Foto: Thinkstock

Když je partnerka spokojená, muži se tetelí blahemFoto: Thinkstock

3. Ňadra

„Zírání na prsa prý mužům prodlužuje život. A koneckonců i přirození. Ta měkká dvojčata jsou tak fascinující,“ rozplývá se Vašek.

Sladká pravda: „Ženská prsa jsou pro muže velkým atraktantem,“ říká sexuolog Zlatko Pastor. I když je málokterá žena s jejich tvarem nebo velikostí spokojená, muže přitahují jako magnet!

4. Ústní rozkoš

„Je to tak, že nikdo ho nikdy nemá dost a za upřímný orální sex muži ženám udělují nejvíc bodů,“ vysvětluje Pepa.

Sladká pravda: „Většině lidí přináší orální sex výrazné uspokojení. Počet žen provozujících tuto formu erotiky stoupá. Pro mnohé je to vrchol sexuálního štěstí,“ souhlasí sexuolog Zlatko Pastor.

5. Psí poloha

„Neznám nikoho, kdo by strašně rád nesouložil způsobem, že v rukou pevně drží její zadek. Je to klasika, která nepodléhá žádným blbým trendům,“ usmívá se Klement.

Sladká pravda: „Tahle poloha mužům nabízí snad nejhlubší proniknutí, a navíc v nich svou primitivní jednoduchostí probouzí zvířecí instinkty. A když vidí, jak se penis zasunuje do pochvy a zase vysunuje, připadají si jako v nebi,“ zastává názor i Tracey Cox.

Foto: Thinkstock

Žena, která si umí říct, co chce, je přitažlivá. Ale i jiné polohy pány rajcují!Foto: Thinkstock

6. Ženské vyvrcholení

„Jste pyšní, pochlebujete sami sobě a říkáte si, že přece jen něco umíte, když ji dokážete vzrušit tak, až se udělá,“ zasněně komentuje Luboš.

Sladká pravda: Zlatko Pastor to v knize Tajemství ženské sexuality popsal výstižně: „Ženský orgasmus je silné erotikum a stimulans, který muži zvedá sebevědomí a činí ho šťastným, a to i v případě, že na tom nemá zásluhu.“ Už jen „to vidět"a být u toho, je pro muže nezapomenutelné!

7. Chuť a zájem

„Správný postoj k sexu je základ. Ona musí chtít a toužit. A když máte štěstí vy, jste u toho,“ vysvětluje další mužskou závislost Pavel.

Sladká pravda: Podle některých ženská koketnost patří mezi největší afrodiziaka…

8. Komplimenty

„Něco se dá při sexu poznat, něco přece jen chcete a potřebujete slyšet. Pořád dokola,“ usmívá se Patrik.

Sladká pravda: Philadelphská psycholožka Barbara De Angelis uvádí, že žádná žena nemá věřit muži, který o sobě říká, že se mu nelíbí chvála. Muži jsou na ní závislí! Jen řekněte: „Jsem naprosto unesená a šťastná!“ Bude se culit jako malá holka!

A které věci, situace nebo nápady považuje ten váš za naprosto úchvatné?

Reklama

Načítám