Hlavní obsah

Animální přitažlivost

Foto: nakladatelství Jota

Animální přitažlivostFoto: nakladatelství Jota

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Která z nás si občas neposteskne: Jsem já to ale kráva!

Článek

A patrně přesně v takovém okamžiku se začala rodit teorie Staré a Nové Krávy, založená na vědeckých bádáních a pečlivě zdokumentovaná v tajných sešitcích, která měla pomoci Jane přežít.

Co se vlastně stalo, než Jane zjistila, jaká je vlastně kráva? Nic zvláštního. Potkala Raye. Zamilovali se, milovali se a hledali společný podnájem. Rayova bývalá snoubenka se pomalu metamorfovala ve Starou Krávu, zatímco Jane v roli Nové Krávy kráčela blaženě za svým Býkem do stáje. Jako idiot...

A pak to přišlo. Nečekaně a bez ohlášení. Ray prostě zmizel. Začal se schovávat. A ani nepovažoval za důležité Jane oznámit, že se z ní v podstatě přes noc stala Stará Kráva, jelikož někde na široširé pastvině se objevila Kráva Nová...

Vlastně se nestalo nic neobvyklého. Jenom Jane se zhruba na rok zhroutil svět. A tak aby se neupila k smrti a hlavně aby nějak zaplácla ten prázdný čas a přitom pochopila, proč se Ray zachoval jako dobytek, začala studovat chování samců. Nejprve býků a opic, posléze drůbeže, a když zjistila, že ani páření hmyzích samečků se v podstatě nijak neliší od kopulace lidských samců, s uspokojením konstatovala, že oni ti chlapi za to vlastně ani nemůžou...

Teorie Nové a Staré Krávy

Teorie Nové Krávy byla založena na několika původních studiích citovaných v článku o preferencích páření u býků. Nejdříve byla k býkovi přivedena kráva. Pářili se. Když pak byla k býkovi znovu přivedena stejná kráva, neměl už zájem. Chtěl Novou Krávu a toto byla Stará Kráva.

Nato byla znovu přivedena tatáž kráva, ale tentokrát ji výzkumníci trochu přestrojili - dali jí klobouk nebo šatičky. A býk se s ní opět odmítl pářit, protože poznal, že to není Nová Kráva.

Byla to jen Stará Kráva přestrojená za Novou Krávu.

Nakonec, když si uvědomili, že býka nemohou přelstít vizuálně, vymysleli důvtipný manévr: Starou Krávu potřeli pachem Nové Krávy. Býk ucítil Novou Krávu, vstal a přešel stáj, aby se mohl lépe podívat. Ale nebyl hlupák. Toto nebyla Nová Kráva. Byla to Stará Kráva inkognito.

  • Stará Kráva v rouše beránčím. Skopové vydávané za jehněčí.
  • Závazný vztah
  • Každá žena po něm touží
  • Muži ani neví, jak se to píše

Název: Animální přitažlivost Autor: Laura Zigmanová Rozsah: 232 stran Cena 248 Kč www.jota.cz

Reklama

Související témata:

Načítám