Hlavní obsah

Až 50 % Čechů zažívá kloubní obtíže. Patříte mezi ně?

Foto: FlexiMed

Foto: FlexiMed

Podle statistik trápí bolest kloubů a zad okolo 50 % lidí nad 50 let. Vědci dokonce tvrdí, že bolesti kloubů se stanou nejzávažnějším problémem budoucnosti. Měli bychom proto náš pohybový aparát začít chránit včas.

Článek

Základ je správná výživa. Aby se klouby mohly normálně a bezbolestně hýbat, musí být v dobré kondici. To platí především pro vaše svaly, chrupavky a kosti. Správná výživa je nezbytná již při samotném dospívání. Ke zlomu obvykle dochází po 30. roce života, kdy začínají chrupavky mizet rychleji, než stačí dorůstat. Příjem glukosaminu, kalcia a vitaminu C v potravě je tedy nezbytným stavebním materiálem kostí a chrupavky.

Foto: FlexiMed

Foto: FlexiMed

Pravidelná konzumace vápníku

Pokud nemá tělo dostatek vápníku, začne si ho půjčovat z kostí. Což může mít za následek, že se kosti stávají měkkými a křehkými. Bez nadsázky můžeme říci, že naše tělo drží pohromadě díky vápníku. Proto bychom ho měli pravidelně přijímat.

Foto: FlexiMed

Foto: FlexiMed

Vápník z norských lososů

FlexiMed kombinuje hned 8 jedinečných látek s dlouhodobě zdokumentovaným účinkem na zdraví pohybového aparátu. Základem jsou látky zaměřené přímo na klouby, tedy glukosamin, kolagen typu II a vitamin C, který pomáhá udržovat samotnou tvorbu kolagenu pro zdravé chrupavky, cévy a kosti. Další trumf představuje nejčistší forma vápníku z kostí norského lososa, který pomáhá udržovat normální funkci trávicích enzymů, je nezbytný pro funkci nervové soustavy a zdraví kostí a zubů.

Foto: FlexiMed

Foto: FlexiMed

Dbejte na správnou výživu

Doplněk stravy FlexiMed je jediná kloubní výživa, kterou můžete nyní vyzkoušet zdarma, pouze za cenu poštovného 49 Kč. Je určen pro každého, kdo chce pečovat o svoji pohybovou soustavu. Ať už svým kloubům chcete usnadnit vývoj v době dospívání, velké zátěže při sportu, většího tlaku způsobeného nadváhou, či již přímo pociťujete obtíže způsobené zubem času, FlexiMed je určen přesně pro vás.

Více informací na www.flexi-med.cz.

Reklama

Načítám