Hlavní obsah

Beauty drinky Collavio – vzpruha pro pleť nejen na léto

Foto: Lovio s.r.o.

Foto: Lovio s.r.o.

Celodenní opalování, koupání v chlorované vodě a nedostatečná péče o pokožku – to vše nepříznivě působí na celkový stav pleti i vlasů. Snadné a efektivní řešení pro udržení pěkné pleti nabízí beauty drinky s mořským kolagenem, které vám představíme v následujících řádcích.

Článek

Kdo by nemiloval hřejivý dotek slunečních paprsků. Letní radovánky, ať už opalování, nebo koupání, si většina z nás užívá plnými doušky. I když jsou tyto činnosti veskrze příjemné, nedostatečnou péčí o tělo si kvůli nim můžeme způsobit celou řadu kožních neduhů. Nejčastěji je to vysušená pleť a předčasné stárnutí.

Foto: Lovio s.r.o.

Collavio Exclusive – mangoFoto: Lovio s.r.o.

Proč užívat kolagen?

Kolagen je základní stavební bílkovina v lidském těle a nachází se v kůži, kostech, šlachách a vazivu. Pokud je ho v těle dostatek, pokožka je pevná a hydratovaná. Již kolem 30. roku však dochází k jeho úbytku a objevují se první vrásky. A nezdravý životní styl a časté vystavování UVA záření tento proces urychlují. Užívání přípravků s kolagenem může pomoci pěkný vzhled pleti udržet, nebo jej dokonce vylepšit.

Beauty drinky Collavio – cesta ke krásné pleti

Beauty drinky Collavio, jejichž základem je vysoká dávka mořského kolagenu Peptan, kyseliny hyaluronové a vitaminu C, se objevily na českém trhu začátkem letošního roku. Díky jemné svěží chuti a především pozitivním účinkům na pleť a vlasy se řadí k vyhledávaným doplňkům stravy. Jedná se o produkt, který pochází z udržitelných rybolovů a neobsahuje cukr, lepek ani laktózu. To vše doplňují svěží ovocné příchutě jahody, manga a citronu.

Foto: Lovio s.r.o.

Collavio citron a jahodaFoto: Lovio s.r.o.

Prevence je základ – Collavio citron a jahoda

Blíží se vám třicítka a obáváte se předčasného stárnutí? Nebo toužíte tento proces preventivně zpomalit? Pak sáhněte po základní řadě beauty drinku Collavio citron nebo jahoda. Kromě mořských kolagenových peptidů obsahuje i kyselinu hyaluronovou, zinek a vitamin C, který je důležitým antioxidantem a podporuje tvorbu vlastního kolagenu. Jeho pravidelné užívání v létě příjemně osvěží a pomůže k zářivé a hydratované pleti.

Foto: Lovio s.r.o.

Beauty drinky CollavioFoto: Lovio s.r.o.

Záchrana pro stárnoucí pleť – Collavio Exclusive

Luxusní beauty drink Collavio Exclusive je doslova nabitý anti-age látkami. Proto je ideální pro zralou pleť, které pomůže vrátit jas a pěstěný vzhled. Mořský kolagen, kyselinu hyaluronovou a vitamin C v drinku doplňují pšeničné ceramosidy, koenzym Q10, lucuma, zinek, selen a vitaminy B1, B2, B3 a B7. Díky pestrému složení Collavio Exclusive napomáhá zmírnit důsledky stárnutí a je vhodný i na regeneraci pokožky vystavené UVA záření. Eliminuje neduhy, jako např. pigmentové skvrny nebo suchá pleť, se kterými často v letních měsících bojujeme.

Reklama

Načítám