Hlavní obsah

Bez autoerotiky nedosáhnu orgasmu

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někdo ji praktikuje často, někdo občas. A nezáleží na tom, jestli jsou lidé zadaní. Autoerotika prostě k životu patří. A jak se ukázalo v Dámském klubu rádia Frekvence 1, v němž moderátorky toto téma řešily, řada lidí autoerotiku volí proto, že jim sex s protějškem nestačí nebo je zkrátka už nebaví.

Článek

Na autoerotiku nedá dopustit ani moderátorka Dámského klubu Linda Finková. „Někdy se mi stane, že k tomu nikoho nepotřebuju. A když se chce náhodou manžel přidat, tak mu řeknu: Miláčku, nekaž mi večer,“ svěřila se Linda, jejímž mužem je bavič Richard Genzer. I další moderátorky dopolední show rádia Frekvence 1 Vlaďka Pirichová a Aneta Christovová se shodují, že autoerotika je někdy fajn.

Patrik: „Autoerotikuji dvakrát denně. Mám pěknou manželku, ale nestačí mi to!“

Dita: „Autoerotika je super. Ale ve dvou se to lépe táhne!“

Verča: „Já si to dělám ráda sama, protože jinak nemám orgasmus! Co si neuděláš sama, to nemáš.“

Eda: „Všechno má svoje. Při sexu člověk přijde více mezi lidi, ale zase při masturbaci mu do toho nikdo nekecá!“

Marie: „Po 30 letech manželství a sexuální nevýkonnosti manžela už mi zbývá jen ta autoerotika.“

Amatr: „Mám dvě milenky, pravačku a levačku. Jsou skvělé, vždy po ruce. Nežárlí, nechtějí do rodiny místo manželky. Občas si dáme trojku...“

Petr: „Vzhledem k tomu, že mám raději starší ženy, než jsem já, tak stále provozuji autoerotiku. Není lehké si nějakou najít! Ale snad se to brzy změní…“

Václav: „Sexuje jen ten, kdo má líné ruce.“

Zajímá vás, jestli sexem zabráníte nevěře? Přečtěte si, jak si s tímto tématem poradily moderátorky v Dámském klubu!

Reklama

Související témata:

Načítám