Hlavní obsah

Bez swingers nemůžeme být

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Výměna partnerů ozvláštňuje naše manželstvíFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přečetl jsem si váš článek v časopise pro ženy a jako muž jsem mile potěšený, že necháváte čtenářkám a čtenářům volně vybrat, zdali se takové akce zúčastnit. Každý jsme jiný, takže neexistuje univerzální recept.

Článek

Jsme manželé 18 let, po 7 letech manželství jsme se sešli s párem, se kterým došlo k výměně partnerů v jedné místnosti, ložnici, a promilovali jsme celou noc. Kamarádi se ale stejně rozvedli a šli svou cestou. A tak jsme se začali občas scházet jen s kamarádem a i to bylo velmi zajímavé. Dnes po 11 letech máme jak rodinného přítele, tak pár, tak si zajdeme na swingers. Swingers je spíš o atmosféře v klubu, o zvědavosti a sem tam i dojde k výměně, ale bez delšího vztahu.

Klub je výborný, pro ženu je fajn, že odpadá úklid a občerstvení a nechceme-li se vracet, tak přespíme a jedeme ráno. Dá se takto uvolnit výborně napětí a po výměně většinou jsme nabití prožitkem a máme na sebe větší chuť po skončení swingers party.

Dnes jsme ve stadiu, že když tam nejdeme tři měsíce nebo nezažijeme-li nějakou akci, máme abstinenční příznaky. Hodně zajímavých článků!

Související témata:

Načítám