Hlavní obsah

BILLA spouští nový web i s blogem

Foto: Billa

Foto: Billa

Společnost BILLA přichází s plně responzivní verzí svého webu propojeného se sociálními sítěmi, spolu s ním povede i lifestylový blog plný inspirace.

Článek

Nově jsou stránky BILLA propojeny s Facebookem a Instagramem. Dění na sociálních sítích můžete sledovat přímo na webu, kde najdete nejnovější posty z první ruky. Plně responzivní web se přizpůsobí jakémukoliv zařízení, na kterém si jej zobrazíte, ať jde o počítač, mobilní telefon, nebo tablet. Nyní snadno, rychle a přehledně, ať už jste doma, nebo na cestách.

BILLA vede vlastní blog

Zcela novou sekci na webu představuje lifestylový blog, který nabízí nepřeberné množství inspirace, receptů, článků věnovaných zdravému životnímu stylu, sezonním tématům a tipům na produkty. Na webu si můžete prolistovat i oblíbený časopis Gusto v elektronické podobě.

Nový web je přehlednější

Teď už se jednoduše zorientujete v obsahu. Dostanete se snadno k praktickým informacím. Vyzkoušejte si mapu supermarketů BILLA. Rychle najdete nejbližší prodejnu ve svém okolí včetně aktuální otevírací doby.

Jaké další novinky jsou v plánu?

„Mezi připravovanými funkcemi, které v budoucnu stránky obohatí, budou například registrace do BILLA Bonus Clubu či ověření bodového stavu na zákaznickém kontě,“ uvádí Simona Breen, marketingová ředitelka BILLA ČR.

Jak se vám líbí? Nezapomeňte nový web sledovat, dozvíte se i další novinky o slevách a soutěžích.

Reklama

Načítám