Hlavní obsah

Bláznivé líčení v režii herečky Kairy K. Hrachovcové. Troufnete si taky?

 

Reklama

Kaira K. Hrachovcová (43) se nejen perfektně stará o tělo a duši, ale v malíku má i líčení. V dnešním díle pořadu „Jak se líčí celebrity?“ si posvítíme na její tipy a triky v make-upu a nakonec vás překvapíme hodně netradičními očními linkami.

Článek

Sledujete náš seriál pravidelně? Pak víte, že na začátku každého dílu ukazujeme poctivě odlíčenou celebritu, která se v průběhu natáčení nalíčí, a z přirozené krásné ženy se promění v krásku v takovém „balení“, v jakém ji dobře známe z médií.

Ani dnes to nebude jiné. Na první pohled křehká až éterická herečka a moderátorka Kaira K. Hrachovcová se naší výzvy nalíčit se sama, a to přímo před kamerou, nezalekla, a tak, i když jsme společně natáčeli rozhovor ještě před samotným líčením, se k úkolu postavila čelem a – jak je jejím zvykem – také trochu netradičně.

Na co se tedy můžete těšit? Na zajímavé rady ohledně podkladu, make-upu i pudru. Kaira používá jen minimum kosmetických štětců a velice šikovně si líčidla aplikuje prsty. Ukáže, jak jinak jí slouží oční stíny, a jako úplný bonus na závěr a milé odlehčení připravila herečka návod na skutečně originální oční linky jen pro odvážné. I když, kdo ví... Jak totiž sama Kaira říká, všechny jsme krásné, tudíž proč občas nevystoupit z komfortní zóny a trošku si v make-upu nezaexperimentovat!

Jak se vám toto netradiční líčení líbilo? Šly byste do podobného experimentu?

Reklama

Načítám