Hlavní obsah

Bolest při pohybu je minulostí

Reklama

Chcete s holkami vyrazit na jógu nebo si zaběhat, ale nemůžete vstát z gauče? Bolesti pohybového ústrojí jsou jednou z nejčastějších civilizačních chorob.

Článek

Často vedou i ke krátkodobé, nebo dokonce dlouhodobé pracovní neschopnosti. Trpí hlavně páteř, ať už při práci u počítače, sedavého zaměstnání nebo při zvedání těžkých věcí.

Co bolesti způsobuje?

Příčin je víc, ale mezi nejčastější patří funkční blokáda v páteřním segmentu, přetížení svalů, degenerativní onemocnění, úrazy nebo revmatická onemocnění. Řada poruch se spraví poměrně rychle, zejména pokud zmizí příčina (nadměrná zátěž, jednostranné přetížení, infekce apod.).

Diagnostika a léčba závažných stavů už ale patří do rukou specialistů. Přetrvávající nebo náhle vzniklou bolest je vždy nutné neodkladně konzultovat s lékařem.

Jak bolesti zmírnit

Náplast jako rychlé a účinné řešení

Voltaren léčivé náplasti poskytují úlevu od akutní bolesti, otoku i zánětu. Nejedná se o hřejivé náplasti. Obsahují účinnou látku diclofenacum natricum, která proniká kůží přímo ke zdroji bolesti. Léčivá látka dokáže ulevit od bolesti až na 12 hodin – náplast stačí aplikovat dvakrát denně.

Náplasti jsou vhodné pro každodenní použití při krátkodobé (týdenní) léčbě. Navíc jsou diskrétní – každá náplast je pouze 1 mm tenká a samostatně balená. Voltaren léčivé náplasti koupíte ve vaší lékárně bez lékařského předpisu.

Pozorně si přečtěte příbalovou informaci. Voltaren 140 mg léčivá náplast je lék na vnejší použití. Obsahuje diclofenacum natricum.

V případě otázek kontaktujte prosím: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Czech Republic s.r.o., Hvězdova 1734/2c, 140 00 Praha 4, mail: cz.info@gsk.com,

tel: +420 222 001 111. Případné nežádoucí účinky prosím hlaste na: ch.safety@gsk.com.

Datum vypracování materiálu: 03/2017

Zinc kod CHCSK/CHVOLT/0006/17k

Reklama

Související témata:

Načítám