Hlavní obsah

Boříme tabu: 3 pravidla, jak darovat erotickou pomůcku

Foto: isifa

Podle čeho vybrat správný erotický dárek? Poradíme vám!Foto: isifa

Reklama

Jak vybrat a darovat erotický dárek? Díky třem pravidlům si neuříznete ostudu a neuvedete obdarovaného do rozpaků! Radostí budou jásat všichni přátelé, kolegové i nevěsty!

Článek

Myslíte, že dát ženě dárek s nádechem erotiky se nehodí? Omyl. „Ženská sexualita je komplikovanější, pestřejší než její mužská varianta,“ říká sexuolog Zlatko Pastor. Každý nový podnět ji pouze „rozhýbe". Obavy tedy stranou, k narozeninám, k důležité životní události, Vánocům, nebo „jen tak“ se nebojte nadělit všem okolo sebe erotiku – bez rozdílu pohlaví. Ovšem, hrajte podle pravidel a vyhněte se trapasu díky devátému dílu seriálu Boříme tabu.

Jak věnovat erotický dárek?

1. Při výběru se řiďte charakterem osoby i akce

Žení se vám kamarád nebo vdává kamarádka? Sháníte originální svatební dar? Je jasné, že ten erotický nemůže být vulgární, ale spíš zábavný. Počítejte s tím, že balíček bude rozbalen před zraky mnoha lidí, takže vybírejte tak, aby se účastníci oslavy nemuseli červenat. Pořád nemůžete přijít na něco jemného, romantického?

Třeba dárková kazeta tělové kosmetiky určená přímo pro svatby (399 korun) potěší ženu i muže. Masážní oleje s afrodiziaky uvnitř krabičky přinesou sladké, teplé a voňavé pocity pro každé tělo, ochucený prášek dá prostor fantazii. Přijde-li vám to málo, přibalte ještě Manželství hrou neboli erotickou stolní zábavu na principu manželského bodového systému (339 korun). Hra obsahuje hrací plán, 40 hracích kartiček, 2 figurky, hrací kostku a návod v češtině a slovenštině. Pokud hráč překročí hranici dvanácti bodů, přichází sankce!

Foto: sexshop.cz

Na foto (zleva): Dárkové sady tělové kosmetiky se hodí pro každou příležitost – dezert, vánoční set a svatební kazetaFoto: sexshop.cz

Pro ostatní přátele je ideální set s názvem Příchuť narozeniny. Obsahuje tři hřejivé masážní oleje s příchutí jahody/maliny, šampaňského a čokoládového zákusku, jeden stimulační olej a dva sladké pudry mojito a margarita. Příchuť dezert zase vyniká aromatem zázvorového chleba a karamelu. Typicky vánoční kazetou s příjemným obalem potěšíte téměř kohokoli. Každý rád zhýčká svoje smysly. I veselý kolega. Mimochodem, ten možná ještě víc ocení další praktický erotický dárek: sadu sprchového gelu s ručně vyrobeným mýdlem ve tvaru ňadra (s glycerinem) nebo prezervativem (129 korun).

Foto: sexshop.cz

Na foto (zleva): Vtipná stolní hra potěší zadané i svobodné, lechtivý sprchový gel udělá radost mužůmFoto: sexshop.cz

2. Erotický dárek předejte vhodně

Když již máte erotický dárek vybraný a objednaný (třeba přes internet), můžete se spolehnout na diskrétnost, neboť veškeré zboží z erotických obchodů je baleno tak, aby nebylo možné uhodnout, co se skrývá uvnitř. A co dál? „Doporučovala bych předat dárek osobně, protože zatím je součástí balíčku i faktura, a kolik dárek stál, se přece neříká. Navíc si neumím představit osobnější dárek než něco od nás a osobní dárek potřebuje i osobní předání,“ usmívá se Andrea Bartošová, výkonná ředitelka internetového obchodu www.sexshop.cz. Jak na to?

Při osobním předání (ať už v kruhu přátel nebo rodiny) počítejte s důkladným zabalením erotického dárku do neprůhledného papíru, popřípadě připojením upozornění, že se uvnitř nachází cosi lechtivého. Obdarovaný tak bude mít možnost předem si zhodnotit, zda balíček raději nerozbalí o samotě, s čímž souvisí i třetí pravidlo.

3. Neuvádějte obdarovaného do rozpaků

Nejdůležitější radou ohledně erotických dárků je nešokovat toho, kdo je bude přijímat. Vibrátory, vakuové pumpy, pomůcky pro tvrdší hrátky a další specifické hračky pro dospělé se darují pouze v páru. V žádném případě není vhodné například svobodnému muži po rozchodu věnovat tubu lubrikačního gelu, kamarádce kožené důtky nebo švagrovi prodlužující návlek na penis. Mohlo by dojít k nedorozumění.

Jinak ale ve světě erotických pomůcek jistě najdete pro každého něco. Pokud budete vybírat s rozmyslem, ocení váš nápad i zdravý přístup k sexualitě Petra, Pavel i Karel. Sex totiž spojuje všechny.

Reklama

Související témata:

Načítám