Hlavní obsah

Bra-volution = Podprsenková revoluce

Foto: Lindex s.r.o.

Najít perfektní podprsenku by neměl být problémFoto: Lindex s.r.o.

Švédská módní značka Lindex vyrábí podprsenky již 64 let. Najít perfektní podprsenku by neměl být problém. Mělo by to být zábavné, jednoduché a inspirativní. Proto jsme se rozhodli změnit celou prezentaci a výběr té správné podprsenky. Odstartovali jsme kampaň Bra-volution! Zní to trochu fantasticky – a také to opravdu je.

Článek

Když najdete podprsenku s konkrétním názvem, která vám dokonale sedne, můžete si být jisti, že její střih bude vždy sedět stejně skvěle. Každá podprsenka je k dispozici v několika stylech a barvách a vždy ji můžete sladit s různými kalhotkami. Zní to docela dobře, ne? Pojďme tedy na to. Pojďme vám najít podprsenku, která vám dokonale sedne.

Foto: Lindex s.r.o.

Najděte si to, co vám sedíFoto: Lindex s.r.o.

3 jednoduché kroky

1. Najděte si to, co vám sedí

Věděli jste, že máme 14 různých druhů podprsenek, z nichž si můžete vybrat? Najděte tu svou a přesvědčte se, že bude dokonalá i v jiné variantě.

2. Zapamatujte si daný střih

Jakmile najdete tu, která vám sedí, nezapomeňte si zapamatovat její název. Pro jistotu si jej zapište.

3. Už nikdy nemusíte zkoušet znovu

A teď to nejlepší. Když jste našli dokonalý střih, můžete ho kupovat stále dokola. Kombinujte různé typy a barvy pro možnost obměny.

Foto: Lindex s.r.o.

Už nikdy nemusíte zkoušet znovuFoto: Lindex s.r.o.

14 druhů podprsenek Lindex

Podprsenky bez výztuže: podprsenky Appeal a Attract

Výztuž s efektem push-up: podprsenky Tease, Dream, Rebel a Wow

S tenkou výztuží typ T-shirt: podprsenky Adore, Love a Diva

S tenkou výztuží typ Wirefree: podprsenky Charm, Flirt a Desire

S tenkou výztuží typ Balconette: podprsenky Amaze a Dare

Více na webu Lindex.

Foto: Lindex s.r.o.

Podprsenka Adore. Lehoučké vyztužení, hlubší výstřih a nízká míra zakrytí. Tato podprsenka typu t-shirt vás dostaneFoto: Lindex s.r.o.

Foto: Lindex s.r.o.

Podprsenka Love. T-shirt podprsenka s lehce vyztuženými košíčky, které poprsí tvarují bez viditelných obrysů. Střední míra zakrytí pro perfektní podporu ve všech velikostech. Nastavitelná ramínkaFoto: Lindex s.r.o.

Foto: Lindex s.r.o.

Podprsenka Wow. Maximální push-up efekt zároveň s pohodlím po celý den. Vyztužené košíčky s vycpávkou push-up. Push-up level 3. Tenká nastavitelná ramínkaFoto: Lindex s.r.o.

Reklama

Načítám