Hlavní obsah

Braňte imunitu svou i svých dětí!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nenechte si pokazit vánoční svátky rýmou, nachlazením, nebo dokonce něčím ještě horším! Máme pro vás tipy, jak můžete svou imunitu i imunitu svých dětí doslova zocelit!

Článek

I když se říká, že Vánoce jsou svátky klidu a pohody, jen málokdo je takové poznal. Většinou jsou spíše plné spěchu, stresu a napjaté atmosféry. Když se navíc přidá nevyvážený zimní jídelníček a přemíra sladkostí, může dojít k narušení přirozené obranyschopnosti organizmu.

Hlíva ústřičná s bylinami

Nejmocnější čarodějka je příroda – věděly to už naše babičky i jejich prababičky. Jedním z těchto zázraků přírody je bezesporu blahodárná houba hlíva ústřičná. Její plodnice je bohatá na vitaminy skupiny B, vitaminy K, D a C, nenasycené mastné kyseliny a také stopové prvky (selen, železo, chrom, jód, měď a zinek). Opomenout bychom neměli ani známé beta-glukany, které jsou v tomto období velmi žádanými pomocníky.

Hlíva ústřičná – tradiční české bylinky + dárek (doplněk stravy)

Když se navíc zkombinuje se silou tradičních českých bylin, vytvoří složení unikátního doplňku stravy tradiční řady Imunit® Hlíva ústřičná s tradičními českými bylinami. Každá tobolka obsahuje mimo jiné nejvyšší množství sušené tkáně hlívy ústřičné, selen pro udržení přirozené imunity, smetánku pro přirozené trávení nebo třeba ostropestřec pro pročištění organizmu. Navíc je přípravek obohacen o sladkovodní řasu chlorellu, která pomáhá s regenerací buněk v organizmu a přispívá ke správné činnosti srdce.

Imunit Hlíva ústřičná s tradičními českými bylinami je vhodná pro všechny, kteří si chtějí udržet i přes toto náročné období vitalitu a silnou imunitu pomocí doplňku stravy na přírodní bázi. Nyní ji naleznete ve svých lékárnách v dárkovém balení s kuchařkou receptů našich babiček ZDARMA!

Hlíva ústřičná pro děti s rakytníkem (doplněk stravy)

Hlíva pro děti má sladkou podobu

Pro děti jsou v lékárnách specializované přípravky z hlívy, které nejenže skvěle chutnají, ale jsou uzpůsobeny potřebám dětského organizmu. Proto má Imunit Hlíva ústřičná PRO DĚTI s rakytníkem podobu cucavých tablet a také vysoký obsah vitaminů, minerálů a beta-glukanů z hlívy ústřičné, které vhodně doplňuje extrakt rakytníku, jód a selen. Selen, vitamin B6 a B12 například přispívají k přirozené imunitě. Dále obsažený vitamin D3 zase udržuje normální stav kostí. V každém balení je navíc ukryto malé překvapení pro děti. Přípravek mohou samozřejmě užívat i dospělí.

Díky svému propracovanému a účinnému složení se Imunit Hlíva ústřičná PRO DĚTI stala nejprodávanější hlívou specializovanou pro děti (Zdroj: IMS 2011-2014, prodej z lékáren, ČR).

Související témata:

Načítám