Hlavní obsah

Budí nás orgasmus

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Zažila jsem orgasmus ve spánkuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Reaguji na článek „Krásný orgasmus ...ve spánku“. Zrovna tento víkend jsem zažila úžasný orgasmus ve spánku v ranních hodinách. Bylo to velmi silné, až mě to lehce probudilo.

Článek

Dokážu si ho prodloužit tím, že se začnu lehce pohybovat, jako bych se milovala s partnerem, a vnímám přitom stahy v pochvě až do jejich odeznění. Přitom vůbec nemusím myslet na styk.

Je mi 48 let a tento první poznatek jsem zažila kolem 30. roku. Sex miluju a to, co prožívám nyní, je prostě nádhera. Přeju to každé ženě, je to jako pohlazení od milované osoby.

Ráda bych se připojila k vaší diskusi o orgasmu. Je mi 31 a s orgasmem jsem měla problémy vždy a ještě větší byly po porodu. Nevím, zda to je pouze můj případ, ale při prvním styku po porodu jsem si připadala jako panna. Bolesti neustupovaly - ale zato moje chuť ano. Nešlo to a nešlo. Až jednou v noci se mi zdál velmi erotický sen a v tom snu jsem prožila nádherný orgasmus a já jsem se cítila ráno tak perfektně. Nevím, co to spustilo (byl to první noční orgasmus), ale od té doby ho mívám častěji. Partnerovi jsem se s tím svěřila a světe, div se, jakoby se něco odblokovalo a od té doby to bylo i s naším sexem lepší a lepší...

Reklama

Související témata:

Načítám