Hlavní obsah

Byla jsem stíhačka. Teď jsem sama!

Foto: shutterstock.com

Pořád ho miluji a nemohu zapomenoutFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Markéta se rozhodla svěřit se svým příběhem lásky. Stejně jako mnohé čtenářky poprosila i ona o vaši radu nebo názory. Dokážete jí odpovědět na nevyřčené otázky?

Článek

Když jsme se poznali, byla jsem mladá a nezkušená. Jemu bylo o 9 let víc. Nikdy bych neřekla, že my dva se dáme dohromady. Ale z jednoho letního úletu se stala love story s mnoha zvraty.

Byli jsme šťastní, nic nám nechybělo, naši lásku nám všichni přáli. Říkali, že jsme dokonalý pár, že ještě nikdy nikoho tak zamilovaného neviděli. Sliboval mi po maturitě svatbu, dítě... S ním jsem prožila nejkrásnější období v životě. Před ním jsem se nestyděla, říkala mu všechno, to jen on mě rozesmál, poučil, naučil, doučil. Nejde to vymazat...

Lidé mi sice říkali, že každou holku, co kdy měl, dříve nebo později podvedl, ale já je neposlouchala. Hodně cestuje a vždycky, když odjel, loučila jsem se s ním se slzami v očích. Při návratu jsme se pak nemohli sebe nabažit. Vztah trval rok a půl. Pak vše začalo skomírat. Vím, že je to asi má chyba, výčitky, kontroly, no byla jsem typická stíhačka. Nechtěla jsem, aby někdy pomyslel na jinou.

Foto: shutterstock.com

Kontrolovala jsem i jeho smskyFoto: shutterstock.com

Jednou odjel na služební cestu, celé tři týdny nezavolal a já si bláhově myslela, že to dělá proto, abych si uvědomila, co v něm mám. Prý mě mělo napadnout, že už se v té době chtěl rozejít. Netrvalo ani tři týdny a už si našel náhradu. Ptáte se, jaká je? Mladá, hezká, její chování je na jiné úrovni než to moje. Vídám je spolu každý den, jsou to pro mě hrozná muka. Pořád ho miluji a čím déle jsem bez něj, tím víc mi chybí. Hlavně teď v období Vánoc. Nejvíc mě mrzí to, že mi řekl, že si nikoho hledat nechtěl. A najednou má jinou.

Už to bude půl roku a já jsem si ještě nenašla žádného jiného partnera. Vždycky, když to vypadá nadějně, tak se to pokazí. Nevím, čím to je. Většinou mě všichni chtějí jen do postele.Teď lituju, že jsem se tenkrát nechovala jinak. Proto dejte na mou radu, nikdy nečtěte zprávy, e-maily, dopisy svých partnerů. Nedělejte jim scény. Je lepší držet se hesla: Co oči nevidí, srdce nebolí.

Je mi teprve 19, vím, že mám celý život před sebou, ale mám hrůzu z toho, že si už v životě nikoho nenajdu. Poradíte mi, co mám dělat?

Řešila byste situaci stejně jako ona? Nebo bylo správné, že vztah skončil? Co byste vzkázala bývalému příteli Markéty? Pište na info@prozeny.cz nebo pod článek.

Reklama

Načítám