Hlavní obsah

Celá rodina lyžuje levněji s RWE kartou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těšíte na hory? A chcete letos při nákupu skipasů ve 13 areálech po celé republice ušetřit? Pořiďte si jako zákazník RWE svou RWE KARTU a plaťte na pokladnách v lyžařských střediscích výrazně méně.

Článek

Letošní zimu můžete nově uspořit 10 procent při nákupu jednodenních skipasů pro celou rodinu. V každém ze 13 partnerských areálů RWE si můžete vybrat z řady rodinných skipasů a užít si celodenní lyžování i s dětmi výhodněji. Pětinu z ceny ušetříte stále při nákupu jednodenního skipasu pro dospělého. Získejte atraktivní kartu zcela zdarma. Čím více ji budete používat, tím více se vám vyplatí. Nejen při nákupech skipasů, ale i vstupenek do kina nebo zájezdů na hory a letní dovolenou.

„Karta je bonusem pro naše zákazníky, kteří tak mohou čerpat výhody z desetileté podpory RWE českému lyžování. Nejvíce ji využijí rekreační návštěvníci hor, kteří si přijeli zalyžovat na jeden den a chtějí během sezony navštívit více středisek,“ vypočítává ředitel komunikace RWE Martin Chalupský.

RWE je pro letošní sezonu partnerem 13 lyžařských areálů, zalyžovat si se slevou můžete nejen v krkonošských areálech SkiResort Černá hora – Pec a Špindlerův Mlýn, ale i na Lipně, Klínovci, Dolní Moravě, v Bílé v Beskydech a dalších lyžařských střediscích napříč republikou.

Zájem o vystavení karet tradičně nejvíce stoupá právě před zahájením zimní sezony. Nyní už jsou v zákaznických centrech RWE k dispozici trvanlivější plastové karty, které nahradily původní laminované papírové, takže si ji stačí jen zařídit a přibalit do kapsy. RWE KARTU může zdarma získat každý zákazník, požádat o ni lze v zákaznických centrech, na call centru 840 11 33 55 nebo prostřednictvím benefitního programu RWE PREMIUM.

Za uplynulé sezony využily slev již desetitisíce lyžařů. Ušetřit ale mohou i ti, kteří chtějí vyrazit na hory také do zahraničí. Díky RWE KARTĚ získají 6 procent slevu na zájezdy od CK FISCHER a CK NEV-DAMA, specialisty na Alpy. Návštěvníci sítě multikin CineStar a Golden Apple Cinema Zlín s ní získají celoročně dvacetiprocentní slevu na české filmy. Přesvědčte se a získejte RWE KARTU plnou slev! Více informací naleznete na www.rwekarta.cz.

RWE je tradičním partnerem českého rekreačního lyžování. Už desátou sezonu v areálech aktivně přispívá na zlepšení bezpečnosti a orientace pro návštěvníky. Do partnerských středisek pořídila více než 16 kilometrů bezpečnostních sítí, 575 ochranných matrací, 502 bezpečnostních tyčí, 65 panoramatických map a 1500 kusů značení sjezdových a běžeckých tratí.

Související témata:
RWE

Načítám