Hlavní obsah

Celebrity, které experimentují s délkou i barvou vlasů! Kdy jim to slušelo víc?

Foto: Profimedia

Hilary Duff odvaha nechybí, klidně si hlavu obarví na zelenoFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

To, že mnohé slavné dámy experimentují s módou, není nic ojedinělého, ale na své vlasy je řada z nich opatrná. Nicméně některé přece jen mají odvahu a nebojí se výrazných změn. Co jim sluší nejvíc, posuďte sami.

Článek

Některé slavné ženy si vystačí s jedním účesem třeba roky. Barvu i střih nemění vůbec nebo jen velmi decentně. Pak jsou tu ale odvážnější celebrity, které se svými vlasy výrazně experimentují. A tohle je šest slavných dam, které se u kadeřníka pořádně odvázaly.

Kim Kardashian

Není asi žádným překvapením, že jednou z nich je Kim Kardashian (35). Přestože královna selfie fotek nejčastěji na své hlavě nosí tmavou barvu, zkusila to i s platinovou blond. A okamžitě se na internetu stala terčem vtípků, srovnávali ji například s Luciusem Malfoyem, Smrtijedem z Harryho Pottera, nebo s Legolasem z Pána prstenů.

Foto: Profimedia

Kim Kardashian tmavá barva vlasů sluší. Jako blondýna byla spíš terčem posměškůFoto: Profimedia

Hilary Duff

Americká herečka Hilary Duff (28) je milá a hezká blondýnka. Tedy pokud si zrovna neobarví vlasy na zeleno, to je z ní rázem sexy mořská panna. Co je lepší, těžko říct, každopádně ale změna to je. A ne malá.

Foto: Profimedia

Tak jak se vám Hilary Duff líbí víc? Jako blondýnka, nebo jako zelenovláska?Foto: Profimedia

Jenny McCarthy

Modelka, která se proslavila v časopise Playboy, Jenny McCarthy (43), není odvážná jen v oblasti sexy fotek. Nemá strach ani z velkých vlasových experimentů. Jak jinak totiž nazvat přerod z klasické blondýnky na zářivě růžovou dračici?

Foto: Profimedia

Jenny McCarthy umí být sexy blondýna, ale také růžová divoškaFoto: Profimedia

Scarlett Johansson

Milovníci tradiční ženské krásy, ke které patří bohatá blonďatá hříva a bujný dekolt, pláčou. Herečka Scarlett Johansson (31) nejenže začala hodně posilovat a její ňadra se pomalu mění ve svalovou hmotu, vzdala se i svých krásných dlouhých blonďatých loken a ostříhala se nakrátko. A tím nemyslíme žádné mikádo, ale opravdu krátký sestřih.

Foto: Profimedia

Scarlett Johansson radikálním zkrácením vlasů spoustu lidí spíš zarmoutilaFoto: Profimedia

Kylie Jenner

Tady opravdu nepadlo jablko daleko od stromu a mladinká Kylie Jenner (18) svou sestru Kim Kardashian nezapře. Koneckonců sama přiznává, že Kim je jejím vzorem. A tak Kylie fotí jedno selfie za druhým, láduje svými fotkami sociální sítě a občas si zařádí se svými vlasy. Sice má nejčastěji tmavý odstín, ale jak je vidět, nebojí se ani zelené.

Foto: Profimedia

Kylie Jenner je krásná v tmavých vlasech, ale i v těch zelenýchFoto: Profimedia

Idina Menzel

Zpěvačka a muzikálová herečka Idina Menzel (44) sice neexperimentuje s tak zásadními barvami, jako je růžová či zelená, ale změnu má ráda. Ukázala to, když si svoje tmavě hnědé vlasy výrazně zesvětlila. Nevypadá to vůbec špatně, ale my bychom se stejně asi přimlouvali za tu tmavší variantu.

Foto: Profimedia

Idina Menzel ve dvou variantách. Jako tmavovláska a jako skoro blondýna. Co je lepší?Foto: Profimedia

A jak často a jak výrazně měníte barvu svých vlasů vy?

Reklama

Načítám