Hlavní obsah

Celulitidy se lze zbavit, jen je to běh na dlouhou trať

Foto: Shutterstock.com

Bahenní zábaly pomáhají v boji proti celulitiděFoto: Shutterstock.com

Říká se jí pomerančová kůže a jen málo žen ji chce mít. Celulitida trápí většinu žen, a protože nesouvisí s váhou, potýkají se s ní i topmodelky. Jak se postrachu letní sezony zbavit, nám poradila Michaela Jílek (38), majitelka společnosti Deadia Cosmetics, která dováží funkční kosmetiku z Itálie.

Článek

Jak celulitida vzniká?

Faktorů, které ji ovlivňují, je hned několik – dědičnost, životní styl, pohybové a stravovací návyky nebo třeba užívání hormonální antikoncepce.

Dají se projevy celulitidy zmírnit kosmetikou?

Rozhodně ano. Jelikož je celulitida problém podkoží, jsme ho schopní kosmetikou stimulovat. Samozřejmě si ale není možné myslet, že si zakoupíte nějaký krém a pomerančové kůže se zbavíte za týden. Je to běh na dlouhou trať.

Foto: Deadia Cosmetics s.r.o.

Bahenní zábaly s mořskými řasami účinně bojují proti celulitiděFoto: Deadia Cosmetics s.r.o.

Jaké výrobky jsou z vaší zkušenosti nejúčinnější?

Největší ohlas máme na bahenní zábaly s mořskými řasami. Je to taková náhrada lymfatických masáží, protože zábal stimuluje jak lymfu, tak krevní mikrocirkulaci. Ale protože aplikovat si zábal na 45 minut dvanáctkrát do měsíce je pro mnohé moc, máme ještě různé krémy a gely. Jsou velmi účinné, ale výsledky jsou vidět za delší dobu.

Pokud někdo bojuje s celulitidou a chce se jí zbavit, stihne to do léta?

Zbavit se jí úplně za tak krátkou dobu není snadné, ale kombinací produktů dokážeme projevy výrazně zmírnit. Na trhu existují různé druhy produktů. Je toho dost, ale aby to mělo správný efekt, musí se to správně kombinovat.

Foto: Deadia Cosmetics s.r.o.

Na výběr je hodně zábalů dle typu pokožky a celulitidyFoto: Deadia Cosmetics s.r.o.

Co se k čemu hodí?

Nevím, jak to chodí u jiných značek, ale my máme například intenzivní měsíční hubnoucí kúru, která obsahuje balení bahenního zábalu s efektem FIR, krémový gel, funkční legíny a potravinový doplněk ve formě nápojů. Výborné výsledky má také naše měsíční odvodňovací kúra. Každý člověk je originál a má jiné potřeby, proto neznamená, že všechno bude fungovat všem. Nejlepší je zavolat nám a poradit se nebo se podívat na stránky Deadia Cosmetics.

Foto: Deadia Cosmetics s.r.o.

Radime ženám, jak se cítit dobře ve svém těle a být spokojené samy se sebouFoto: Deadia Cosmetics s.r.o.

Nelze si nevšimnout, že s vašimi výrobky je moc spokojená Anička Slováčková, která vás velmi chválí. Můžete sestavit hubnoucí program člověku po vážné nemoci?

To je to, na čem si zakládáme. My se snažíme ke každému klientovi přistupovat individuálně. Není to jenom o Aničce. Vždy, když s někým mluvím, ptám se na zdravotní obtíže, na vše, co by mohlo mít vliv na lymfu a podobně. Taky mě zajímá citlivost pokožky. To jsou všechno důležité informace. Když se někdo zavodňuje a aplikuje si hřejivý zábal, tak se jeho zavodnění může zhoršit. Opravdu je klíčové si nechat poradit!

Reklama

Načítám