Hlavní obsah

Červnový horoskop lásky a sexu

Foto: Thinkstock

Čeká na vás v červnu láska?Foto: Thinkstock

Reklama

Červen ve znamení lásky, něhy a romantiky. Na koho čeká erotické jiskření? Kdo si v citech přijde na své? To všechno a mnohem víc ví astroložka Naďa! Dozvíte se od ní, zda se s někým seznámíte nebo vás nemine skvělé intimní dobrodružství!

Článek

Planeta Venuše v astrologii mimo jiného symbolizuje naše potřeby v oblasti romantiky. Dle toho, kterým znamením Venuše prochází, se dá usuzovat, kde najdete milenecký vztah, jaké osůbky k sobě začnete přitahovat. Dále milenecké vztahy a lásku velkou měrou ovlivňuje planeta Mars, neboť vás nabádá k akci, ukazuje, jaké máte sexuální požadavky, a je i strůjcem prvotní touhy. Jak vám budou tyto dvě planety přát v červnu 2010?

Rodinné zázemí? Na prvním místě!

Do 14. června si všichni budete cenit toho, co máte doma, co vám poskytuje emocionální jistotu a bezpečí. Venuše totiž bude procházet znamením Raka a nejednou vám připomene, že v intimním partnerství, ale i v rodině o sebe musíte vzájemně pečovat. Budete citově velmi zranitelní, řídit vás bude srdce, emoce. Doporučuji zejména při rozhovorech vždy pečlivě napnout uši, neb myšlenkami se můžete vracet nejen k intimnímu protějšku, ale i do dětství, a tak můžete něco důležitého kvůli nesoustředěnosti prošvihnout!

Je zde ale ještě jedno úskalí. Pokud vaše láska nebude opětována, v uvedeném období, tj. do 14. června, prožijete milostné zklamání. Můžete si vytvořit virtuální ochranný štít a bolest si ponesete v srdíčku hodně dlouho.

Raci a Štíři nabití erotičnem?

Venuše v Raku propůjčí velmi svůdný magnetismus všem narozeným ve znamení Raka, ale libovat si v intimním partnerství budou i Štíři.

NezadanéRybky až do 14. června mají skvělou příležitost k seznámení a navázání vztahu.

Kozorozi se přesvědčí, jaký poklad je jejich drahá polovička. Pokud žijete ve vztahu „nadivoko“, začnete vážně uvažovat o tom, že je ten správný čas vztah nějak ukotvit, což může vést například k zásnubám či plánování svatby!

Střelcům doporučuji až do 14. června brzdit, protože budete ochotni utéct i ze zaměstnání, když vás popadne touha po rozkoši a sexu!

Ale po 14. červnu se doslova rozproudí krev v žilách vám všem, neboť Venuše vstoupí do ohnivého znamení Lva.

Foto: Thinkstock

Kozorozi budou chtít ukotvit svůj vztahFoto: Thinkstock

Bude se mluvit – o sexu

Pokud žijete v trvalém vztahu, začnete na svých drahých polovičkách vyžadovat daleko více pozornosti, ale i sami budete dávat častěji najevo svoji náklonnost, touhu! Všichni pocítí sklony k romantice a dobrodružství. Ale i Venuše ve Lvu má jeden nešvar. Můžete vyžadovat, aby s vámi bylo zacházeno jako s královnou či králem, a to jak v lásce, tak i sexu. Proto až do 10. července nezapomeňte na pochvalu, mluvte o skvělém sexu nahlas, s obdivem, protože Venuše ve Lvu je pořádný ješita a chce slyšet chválu!

Doslova naparovat hrdostí se budou nejen narození ve znamení Lva, ale i Berani a Střelci.

Mírně složitější dny se odstartují 14. června těm, kteří mají Slunce ve znamení Vah. Začnete mít totiž pocit, že v trvalém partnerství hrajete „druhé housle", a protože Venuše ve Lvu bude ve vašem domě podvědomí, kde přeje tajným milostným vztahům, mnozí poprvé v životě ochutnáte zakázané plody nevěry.

Kozorozi, od 14. června začnete naprosto otevřeně mluvit o tématech, která jsou pro vás běžně tabu, počínaje „životem po životě“ a konče sexem. Pokud svojí otevřeností svoji drahou polovičku nějak popudíte, vždy se udobříte v ložnici!

Jste dobří v posteli?

Od 7. června začnete být navíc všichni v lásce i při milování velmi rafinovaní. Do hry se totiž připojí i Mars, který 7. června vstoupí do znamení Panny a vybídne vás, abyste byli v intimnostech náročnější a začali si plnit všechny svoje sexuální potřeby. Tak se nedivte, když se vás vaše drahá polovička začne vyptávat, zda jste se sexem spokojeni. Ale i vy sami se začnete pídit po tom, zda jste dobří milenci, milenky, zda jsou vaše drahé polovičky s intimnostmi, potažmo sexem spokojeni.

Pokud jste nezadaní, doslova vábničkou pro vás budou jedinci, u kterých bude zřejmé, že pečují o svoji fyzičku i vzhled. Tak si dejte pozor, abyste nehledali ideál z nějakého časopisu! Navíc mít dokonalé tělo ještě není zárukou skvělého charakteru. Proto si během června občas připomeňte, že dokonalý není nikdo!

Lehké seznamování pro Býky

Sexuálně velmi náruživí a zdatní budou od 7. června Vodnáři a Panny. Velký sexuální apetit, ale i sklony k dobrodružství pocítí také Býci, a Mars půjde na ruku i těm nezadaným, neboť jim přihraje nejednu příležitost k seznámení, navázání vztahu.

Naopak zadané Rybky by měly ve vztazích od 7. června našlapovat velmi opatrně, neboť přílišnou kritikou mohou svoji drahou polovičku tak provokovat, že místo užívání si erotických hrátek budou řešit konflikty a následně krizi, kterou samy vyvolají.

Foto: Thinkstock

Raci a Štíři si budou užívat erotikuFoto: Thinkstock

Nový start Blížencům

V sobotu 12. června ve 13.15 hodin nastane novoluní v Blížencích. Jste-li Blíženci narozeni okolo 16. června a nejste spokojeni v současném vztahu anebo jste nezadaní, v období okolo novu a následných 14 dní dostanete příležitost odstartovat úplně novou životní etapu.

Startovací čarou může být i to, že např. nefunkční vztah ukončíte a navážete nový. Vodnáři ve dnech okolo novu budou velmi romantičtí, v sexu hraví. A toužíte-li počít potomka, je to pro vás jedno z nejlepších období tohoto roku pro rozšíření rodiny.

Střelci dostanou příležitost urovnat případné partnerské, manželské konflikty, a je-li jejich vztah pouze milenecký, tato forma jim již nebude stačit. Zatouží po jistotě, legalizaci vztahu.

Pozor na lunární zatmění!

Velmi důležitý bude úplněk v Kozorohu, který nastane v sobotu 26. června ve 13.30 hodin. Dojde totiž k lunárnímu zatmění, a navíc mezi planetami vznikne planetární konfigurace, tzv. T-kvadratura. Proto by si zejména Blíženci, Panny, Kozorozi a Berani měli pořádně rozmyslet, co ve dnech okolo zatmění podniknou. Mohou se totiž pustit do aktivit, které skončí debaklem! Kritikou mohou doslova šokovat své okolí, a přitom sami budou dělat kardinální chyby. Tak se ovládejte, protože zejména netrpělivost vám ve dnech okolo zatmění bude velmi špatným rádcem. Hlavně nepodceňujte nic, co během té doby vypluje napovrch. I nepatrný signál, např. partnerské neshody, řešte v zárodku. Jen tak se nic nevymkne vaší kontrole!

Reklama

Související témata:

Načítám