Hlavní obsah

České ženy vyhlašují válku chlupům!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Holení musí bolet. Aby epilace vydržela co nejdéle, chloupky se musí vytrhnout!" Nenechte si nic nakukat a přesvědčte se, že řešení pro hladce oholenou kůži je na dosah ruky. Bez bolesti a s úsměvem.

Článek

„Dřív jsem si holila nohy skoro každý den. Toho času, který jsem s tím strávila!“ stěžuje si drobná blondýnka Veronika. Přizvukuje jí Irena s kudrnatou hřívou: „Nechci v koupelně strávit půlku života.“ A připočtěte si další problémy – sem tam zarostlý chlup, co bolí jak čert, nebo ten pocit, kdy se oholit zkrátka nestihnete, a pak celý den cítíte na noze každý chloupek (a pohledy kolemjdoucích!).

Odvěká touha žen mít krásnou a hladkou pokožku byla vyslyšena. A testována je rovnou i skutečnými českými ženami. Bez bolesti a s úsměvem ženy vyhlásily válku všem chloupkům s Philips Lumea.

Do akce „ Až 6 týdnů bez epilace“ se zapojila šestice žen z projektu ŽENY s.r.o. Přístroj byl pod ostrou palbou zkušených testerek a výsledek ženy překvapil. Proč? Protože to opravdu funguje! Bez návštěvy kosmetických salonů, bez bolesti, bez přílišného starání se. „Nohy vydrží mnohem déle hladké než při klasickém holení, a dokonce i déle než při epilaci,“ pochvaluje si Lenka, která Philips Lumea vyzkoušela a testuje jej rovnou i se svou dcerou.

Co si o Philips Lumea myslí skutečné české ženy?

Na začátku byla i trocha strachu. „Podobné přístroje jsem viděla v salonech krásy, co když ho nebudu umět použít,“ myslela si s obavami Hanka. Pochybnosti ale rychle zahnalo nadšení z jednoduchého použití. „Nejvíc mě překvapilo, že je to fakt tak snadné. Určitě snazší, než se oholit bez jediné chyby,“ potvrzuje další testerka Jitka.

„Bylo to pro mne převratné zjištění, že se nemusím holit. Že to nemusí bolet. Že tím nemusím strávit takovou dobu v koupelně. Ale že jednoduše pomocí technologie IPL nařídím chloupkům, aby nerostly,“ pochvaluje si testerka Helena. A Jana, která Philips Lumea testuje nejdéle, rovnou vyhodila všechny žiletky a krémy, a už se k nim nehodlá vracet.

Holení musí bolet? Tak to tedy ne!

Jak to funguje

Pomocí světelné stimulace IPL tlumí Philips Lumea přirozený růst chloupků. Kůži stačí ošetřit zpočátku 1 x za 14 dní po dobu 4 týdnů a poté každých 6 týdnů. Použít jej můžete i na tu nejjemnější pokožku včetně obličeje, jediným omezením je barva chloupků a kůže, protože technologie pulsního světla nefunguje na výrazně světlé nebo zrzavé chloupky a na extrémně tmavé pokožce. Bezpečí je potvrzeno 105 studiemi a více než 2200 ženami. 6 z nich je z České republiky. Vyzkoušejte přístroj také – až do konce července 2014 má pro ženy Philips Lumea připravenou akci – 90denní záruku na vrácení peněz.

Reklama

Související témata:

Načítám