Hlavní obsah

Češky milují odhalené muže!

Foto: Chippendales

Chippendales si své fanynky zvou na pódiumFoto: Chippendales

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco se spousta českých mužů ohrazuje, že jejich partnerky se neumí odvázat, my jsme byli v neděli 3. října večer svědkem úplného opaku. Na strhujícím vystoupení světové legendární pánské skupiny Chippendales to Češky parádně roztočily!

Článek

Na věku nezáleží!

Dokonale vyrýsovaná pánská těla, nezapomenutelná atmosféra a chuť se nekonvenčně bavit – to je to, co láká tisíce žen z celého světa na vystoupení známých striptérů Chippendales. Mnohé fanynky bez rozdílu věku přitom chodí na show pravidelně, i přesto, že je až na pár drobných změn každý rok velmi podobná, což mi v rozhovorech potvrdily. Proč, to jsem pochopila až o pár okamžiků později, když se opona v divadle Hybernia vyšplhala vzhůru a na jevišti se oni dokonalí muži objevili v celé své kráse. Dav nezadržitelně šílel a vibrace burácejícího publika byly cítit doslova v každé části těla!

„Milujeme české publikum!“

Frontman skupiny Kevin Cornell mou domněnku potvrdil. „Češky jsou úžasné a do Prahy se vždycky moc těšíme, máme tu spoustu přátel! Škoda jen, že tu nemůžeme zůstat déle,“ povzdychl si při našem společném rozhovoru. Úryvek z vystoupení, rozhovor s neodolatelným Kevinem a osobní setkání našich výherkyň se členy skupiny můžete vidět ve videoreportáži zde:

Fenomén Chippendales

Přestože je to už více než třicet let od konání historicky prvního vystoupení, drží se skupina neustále na špici a jejich vystoupení jsou beznadějně vyprodaná. Do dnešního dne jich uskutečnili přes 40 tisíc. Jen na domovské scéně v Las Vegas vystupují 6 dní v týdnu a každý rok vyráží na pravidelné světové turné. V rámci toho letošního se zastavili i u nás. A v čem je fígl jejich úspěchu? Podle rozhovorů s jednotlivými fanynkami to není jen o jejich vzhledu. Dokážou skvěle pracovat s publikem.

Na jevišti bylo pěkně horko!

Zajímalo mě, zda se při výběru vhodných adeptek na show řídí nějakým pravidlem, nebo jak to vlastně funguje. „Snažíme se vybírat svobodné ženy nebo ty, které se loučí se svobodou a podobně. Neexistuje na to žádný obecně platný klíč, když se podíváme ženám do očí, poznáme, která se opravdu chce aktivně do vystoupení zapojit,“ vysvětluje Kevin. Osobně mohu jen potvrdit, že když se na jevišti objevila jakákoli žena z publika, mělo vystoupení opravdové grády. Líbilo se mi, jak muže povzbuzovaly, jak dokázaly samy udělat show okolo a nebály se jakýchkoli úkolů, i když byly mnohdy velmi odvážné. A aby ne. Dostalo se jim nejen náležité odměny v podobě obrovského aplausu publika, ale jako jediné mohly vidět muže kompletně v rouše Adamově (a mnohdy si i sáhnout).

Že se vystoupení v Praze líbilo, potvrzovaly spokojené úsměvy odcházejících dam. Některé se ještě nechaly společně s hvězdami večera zvěčnit, jiné už dopředu slibovaly, že příště si to opět nenechají ujít. Byla to zkrátka obrovská dámská jízda se vším všudy! A já mohu jen spokojeně konstatovat, že opravdu rozjet to umí každá žena v jakémkoli věku, jen k tomu musí mít ten správný objekt! Možná by se čeští muži měli nad sebou vážně zamyslet. Kolik dam nakonec skončilo na hotelových pokojích Chippendales, se mi bohužel vypátrat nepodařilo...

Reklama

Související témata:

Načítám