Hlavní obsah

Chcete jedinečnost do své ložnice? Pořiďte si 3D povlečení!

Foto: Violet Moon

Foto: Violet Moon

I lůžkoviny podléhají módním trendům. O tom, jaké vzory teď letí, si řekneme v tomto článku.

Článek

S pojmem 3D se už setkal každý z nás. Jedná se o označení trojrozměrného světa, v kterém mají veškeré předměty objem. A tak dnes chodíme do 3D kina, používáme 3D tisk a také máme možnost si pořídit 3D povlečení. Nebojte, nemusíte se obávat, že by 3D vzory na povlečení byly objemné, je to v podstatě optický klam, kdy živoucí motivy naoko vystupují z látky. Pokud vás už geometrické nebo abstraktní vzory na povlečení nebaví, určitě dejte tomuto typu lůžkovin šanci.

Foto: Violet Moon

3D povlečení Vlk 3Foto: Violet Moon

Vzory jako živé

Zajisté vás během čtení těchto řádků napadla otázka, s jakými dezény se v případě povlečení 3D setkáte. Výběr je opravdu pestrý, velmi oblíbené jsou motivy květin a divokých i domácích zvířat, často se ale setkáte také s vyobrazením velkoměst nebo vesmíru. Na své si přijde opravdu každý.

Foto: Violet Moon

3D povlečení Fialová růžeFoto: Violet Moon

Jaký zvolit materiál?

Pokud se rozhodujete mezi syntetikou a bavlnou, pečlivě zvažte, v jakém období je chcete používat. Povlečení z umělých vláken je sice perfektně hladké a nemusí se žehlit, ale díky své hřejivosti je spíše vhodné pro chladnější část roku. Naopak bavlněné 3D povlečení se dá používat v průběhu celého roku a samozřejmě nabídne dostatečnou prodyšnost a savost. Jeho údržba je však náročnější, protože vyžaduje žehlení.

Foto: Violet Moon

3D bavlněné povlečení Bílý tygrFoto: Violet Moon

Kde nakupovat

Abyste měli jistotu, že vybrané lůžkoviny budou kvalitní, vyhledejte specializované prodejce. Nemáte-li ve své blízkosti takový obchod nebo raději nakupujete z pohodlí domova, vsaďte na e-shop RodinneBaleni.cz, který vám nabídne široký sortiment lůžkovin a zejména povlečení 3D v akci. Nakupovat u odborníků se vždycky vyplatí.

Reklama

Načítám