Hlavní obsah

Chcete mít zdravě opálené tělo? Chraňte svou kůži i zevnitř

Foto: Shutterstock, Shutterstock.com

Heliocare, klinicky ověřená širokospektrální sluneční ochrana UVA/UVB/HEVIS/IR-AFoto: Shutterstock, Shutterstock.com

Máme pro vás zaručený tip, jak pokožku udržet v bezpečí před sluncem a zmírnit sluneční alergii.

Článek

Pokud nechcete riskovat spálení kůže a z toho plynoucí různé zdravotní problémy, bez opalovacího přípravku s vysokým SPF se v létě neobejdete. Proto se vyplatí pojistit si zdraví své pokožky kromě přípravku s vysokým SPF také speciálními kapslemi Heliocare Ultra-D nebo Heliocare Oral. Důvodů, proč je rozumné do těchto tabletek investovat a začít s jejich užíváním, koneckonců existuje celá řada. Seznamte se…

Ochrana pokožky na prvním místě

O potřebnou vrstvu krému s vysokou UV ochranou se můžete snadno připravit už třeba jen otřením těla do ručníku nebo kvůli tomu, že se zpotíte. Nezapomeňte se tedy několikrát denně dostatečně mazat přípravkem, který vás ochrání před celým spektrem slunečního záření (UVA/UVB/HEVIS/IR-A), také díky tabletkám Heliocare Ultra-D nebo Heliocare Oral, které jsou skvělou volbou i pro sportovce nebo osoby trpící svědivou sluneční alergií, chráníte kůži zevnitř.

Foto: Tarsio Medical s.r.o.

Heliocare Ultra-D – sluneční alergie, pigmentové skvrny, zpomaluje stárnutí pleti, vitamin D Foto: Tarsio Medical s.r.o.

Dokonalá kombinace antioxidantů a vitaminů

Kromě snadnosti v užívání tabletky nabízejí i další benefity plynoucí z jejich unikátního složení. Oba druhy kapslí, Heliocare Ultra-D i Heliocare Oral, totiž obsahují přírodní antioxidant Fernblock®, který je specifický výtažkem z tropické kapradiny Polypodium leucotomos z oblasti Střední Ameriky, dále extraktem ze zeleného čaje a vysokým obsahem vitaminů E i C.

Foto: Tarsio Medical s.r.o.

Heliocare Oral – sluneční alergie, pigmentové skvrny, zpomaluje stárnutí pleti, betakarotenFoto: Tarsio Medical s.r.o.

Technologie Fernblock® se tedy rovná velmi silnému antioxidantu, který pomáhá zvýšit odolnost kůže proti vlivům slunečního záření, snižuje sluneční alergii, stejně tak ovšem dovede eliminovat vznik hyperpigmentace, podpořit tvorbu kolagenu a omezit produkci škodlivých volných radikálů až o 50 %. Díky tomu kapsle přispívají také k regeneraci pokožky a k zpomalení procesu stárnutí. Dámy, tyhle výhody najisto oceníte!

Foto: Tarsio Medical s.r.o.

Heliocare 360° Airgel SPF 50+ – nemastný gel, chrání před celým spektrem slunečního zářeníFoto: Tarsio Medical s.r.o.

Jaké kapsle si vybrat a proč

Kapsle Heliocare Ultra-D mimo jiné obsahují značnou dávku vitaminu D ve formě vitaminu D3, který v těle vzniká syntézou vyvolanou vlivem slunce. Kapsle tedy přirozeně podporují správné fungování imunitního systému a lidem trpícím nedostatkem „déčka“ (ať už kvůli tomu, že nechtějí, nebo ze zdravotního důvodu nesmějí na slunce) lze tyto tabletky doporučit i k celoročnímu užívání.

Kapsle Heliocare Oral pak obsahují betakaroten, který podstatně přispěje k vašemu zdravému a bronzovému opálení. Doporučit lze zhruba dvě kapsle za den, v případně extrémního vystavení těla slunci si ale můžete vzít třeba i tři tabletky denně. S užíváním tabletek můžete začít zhruba 14 dní před hlavním očekávaným náporem slunečního záření.

U  kapslí Heliocare Ultra-D a Heliocare Oral se jedná o doplněk stravy. Více informací naleznete na heliocare.cz nebo u svého dermatologa.

Načítám