Hlavní obsah

Chcete vidět samy sebe v televizi?

Foto: TV Prima

Na podzim nás čekají nové seriályFoto: TV Prima

Reklama

Pomalu, ale jistě se blíží září a s ním i opravdu sytá porce nových televizních seriálů. Jednou z podzimních senzací jsou i Přešlapy na televizi Prima. A vy máte jedinečnou příležitost vidět v něm sebe nebo své známé! Stačí přijít na casting…

Článek

Přešlapy aneb Komedie středního věku, tak se jmenuje nový 13dílný autorský seriál, který budete vídat na televizních obrazovkách celý podzim. Pokud jste kdy toužily stát se alespoň na chvíli herečkami, chytněte svou šanci za pačesy. Už ve čtvrtek 13. srpna bude v pražském hudebním klubu La Duente probíhat natáčení šesté epizody. Je-li vám 16 až 20 let (můžete také vyslat svoje děti) a máte čas mezi 9. a 17. hodinou, můžete se oddávat rytmům na diskotéce v nočním klubu a ještě k tomu získat honorář! V případě zájmu se nezapomeňte zaregistrovat na e-mailové adrese preslapy@filmbrigade.cz! A s jakými hvězdami se můžete na place setkat?

Šest přátel, šest velkých herců

Příběh plný vtipu a optimismu se točí kolem tří párů ve středním věku. Všechny hlavní postavy ztvárnili známí čeští herci.

Adam s Radkou jsou spolu už téměř 9 měsíců. V roli Adama se představí Filip Blažek, 35letý divadelní herec, jehož domovskou scénou je Divadlo ABC. V seriálu TV Prima Velmi křehké vztahy si zahrál detektiva. Adam z Přešlapů je sportovec, nejraději relaxuje u fotbalového přenosu a je notorický bordelář. Jeho přítelkyni Radku hraje Zuzana Norisová. Ta se do povědomí českých diváků dostala díky účinkování ve filmu Rebelové. Seriálová Radka i herečka Zuzana Norisová jsou obě zatím svobodné a bezdětné. Radka je citlivá a hlavně romantická duše.

Foto: TV Prima

Příběhem provází šest přátelFoto: TV Prima

Petr a Jana Houdkovi se snaží o dítě. Obchodníka Petra představuje herec David Novotný. Jeho nejvýraznější filmová role je patrně Bedřich Mrtvý ve Svěrákově Tmavomodrém světě. Zahrál si také v příběhu O rodičích a dětech nebo v adaptaci hry Karamazovi. S postavou seriálového Petra má společnou lásku – fotbal. Na místě jeho manželky Jany uvidíte Jitku Schneiderovou, herečku na volné noze. V legendárních Samotářích ztvárnila Hanku. Stejně jako seriálová Jana i Jitka se zajímá o sport a vaření.

Třetím párem jsou manželé Marešovi. Davida Mareše, 41letého finančního analytika, si střihl David Matásek. Proslavila ho role Kendyho v Básnících Dušana Kleina. V poslední době jste ho mohli vidět např. v seriálech Redakce či Letiště. Oba Davidové se od sebe zásadně liší – zatímco David Mareš miluje peníze, David Matásek k nim prý nemá žádný vztah. Po jeho boku se coby manželka Karolína objeví Soňa Norisová. Upozornila na sebe kdysi ve filmu Rebelové, přesto se později vrátila na rodné Slovensko a televizní divačky ji mohly vídat ve slovenské verzi Ordinace v růžové zahradě. Stejně jako postava Karolína má i Soňa malého synka – Michala.

A v jaké roli se v seriálu blýsknete vy? Nezapomeňte nám o svých zážitcích z natáčení napsat na info@prozeny.cz!

Reklama

Načítám