Hlavní obsah

Chlapi nechtějí chudinky!

Foto: Thinkstock

Postavte se svému osudovému do cestyFoto: Thinkstock

Reklama

Toužíte po muži snů? Tak se netvařte, jako by vám uletěly včely, jako chudinky! Chlap musí mít pocit, že loví vás! A jak má lovit někoho, kdo téměř nejeví známky života? Kdo pokňourává někde v koutku, nebo si do inzerátu napíše „samota tíží“!

Článek

Postavte se mu do cesty!

Mnoho žen si myslí, že je to jen o kráse. Ale vůbec to tak nemusí být! Dokonce znám dvojici kamarádek, z nichž ta výrazně hezčí se ne a ne seznámit, zato ta méně hezká by si mohla téměř z každé akce, kterou společně podniknou, odvést chlapa alespoň na jednu noc.

Většina mužů je schopna ženu pracně hledat, zdolávat ji pomalými krůčky, ukecávat, dlouhodobě a trpělivě se jí dvořit – tak do svých dvaceti let! A to jen z důvodu, že v juniorském věku má muž k dispozici jen omezený počet ročníků – řekněme, že od sedmnáctek po dvacítky. A i ty mu utíkají ke starším, kteří už mají byt a auto. Je-li to však pohledný čtyřicátník, má už k dispozici dvacet ročníků, počínaje těmi dvacítkami a konče jeho vrstevnicemi. A takový chlap se už nezdržuje hledáním děvčat po koutech. Takovému se zkrátka musíte postavit do cesty!

Chcete emancipaci? Máte ji mít!

Ano, samy jste si nás svými emancipačními kouzly pokazily! Očekáváme od vás aktivitu! Už dříve bylo řečeno, že se na muže musíte umět podívat, usmát, poskytnout mu příležitost. Že není nejlepším řešením lovit v organizovaných tlupách, kterých se muži  trochu bojí, že se vyvolenému muži musíte umět tak nějak (inteligentně!) přimotat do cesty. A jeho případné oslovení pak neodbýt plachou jednoslabičnou odpovědí a útěkem, při kterém vás nebude následovat, i když si to tolik přejete!

Jak si na chlapa políčit na netu?

Vše výše napsané platí pro osobní kontakt. Je tu však internet. A promiňte, zde je vaše počínání v mnoha případech zcela tragické! Inflačně provařený „zájem o vše krásné“ bych vám ještě odpustil. Zakažte si ale šílené slogany typu „samota tíží“, „prázdná náruč“, „už nechci být sama“! Vždyť tím jen říkáte, že už si o vás drahný čas nikdo neopřel ani kolo! „Hledám otce pro své dítě“ je také velmi nešťastné sdělení, a to i pro chlapa, který by rád a dobře toho tátu dělal! Proč? Ten chlap přece nehledá dítě, ale ženu, pro kterou chce být partnerem, samcem, ochranitelem. Rozhodně nedoporučuji dítě tajit, ale inzerátem se nabídněte především vy samy – jako pohledné, milé, šikovné a samostatné bytosti. Nikoli jako chudinky, které mají krátkou ruku na výchovu vlastního dítěte, případně které nevyjdou s výplatou a alimenty…

Foto: Thinkstock

Nehledejte chlapa jako otce pro své dítěFoto: Thinkstock

Na esoteriku a pilates nás nedostanete!

A ještě něco pro ty aktivní. Je úžasné sledovat, jakým způsobem dokážete ve svých inzerátech vyjmenovat veškeré vaše aktivity počínaje in-line bruslením, pilates, spinningem a konče esoterikou a astrologií. Na to ovšem normálního chlapa nenachytáte! Naopak se připravíte o ty, kteří nabudou dojmu, že tohle všechno šílenství s vámi budou muset povinně absolvovat. Sportovní typ chlapa jistě ocení, když se z inzerátu či seznamovacího profilu dozví, že nejste žádná bábovka, ale úplně každý muž ocení, pokud z vašich slov nějakým způsobem vyplyne, že jste nejenom hezká, pohodová, milounká a samostatná ženská, ale že pro vás ani domácnost (včetně kuchyně) není zcela nepřátelským polem. A jak by mělo být takové internetové políčení na chlapa vypadat?

Nabídněte pohodu, sex a voňavou domácnost!

Přiznám se, že jsem si do svého Průvodce Jak najít partnera vypůjčil inzerát mé kamarádky: „Čteš mému malému princi Malého prince a já smažím vánočního kapra. Po večeři si otevřeme láhev dobrého vína. A po Ježíšku hurá na lyže! Já 27/170/55 SŠ, hezká sportovní blondýnka, princ 5/92/26 MŠ, Ty ?/?/?, moudrý, zodpovědný a dospělý kluk.“

Ta má kamarádka byla natolik moudrá, aby se vyhnula nejapným ukňouraným sloganům (a ne že by ji samota netížila!), natolik zodpovědná, aby dala jasně najevo, že dítě je její součástí (nikoli však přítěží!), natolik ženská a sexy, aby příslibem posezení u lahve vína zažehla plamen mužské obraznosti a touhy, natolik šikovná, že jakoby mimochodem v inzerátu sdělila, že v kuchyni nikterak netrpí (a partner s ní nebude hladovět). A tedy si ještě k tomu všemu mohla dovolit říci si o lyžaře, tedy chlapa sportovního a aktivního. A jak to dopadlo? Nejenže strávila vánoční čas tak, jak si přála, ale již čekají s šikovně uloveným (a bezvadným) chlapem dalšího malého prince. Nebo princeznu. Takhle nějak to funguje. Pravda, do Vánoc daleko, ale alespoň nebudete opisovat!

Tíží vás samota? Tak si to nechce pro sebe! Souhlasíte, že chlapi nechtějí chudinky? Nebo si vás některý našel schovanou a ukňučenou někde v koutě? Ukažte mi ho! Ať už je to jakkoli, rozhodně vaše zážitky a zkušenosti uvítám na info@prozeny.cz!

Reklama

Načítám