Hlavní obsah

Chlapi vs. móda: Tohle jim nesluší!

Foto: Thinkstock

Co ženy na mužích nerady vidí?Foto: Thinkstock

Reklama

Šaty dělají člověka! A to platí i o „pánech tvorstva". Přesvědčili jsme se, že většina žen má jasno v tom, jací muži je přitahují, a vzhled přitom hraje nemalou roli. Tady jsou nejodpudivější outfity, kterými si muži zavírají cestu k našim srdcím!

Článek

Špinavé prádlo, vytahané tepláky, tanga – to je jen zlomek toho, co Češkám na mužích vadí. Stejně jako před časem, kdy jsme se pídili po stylech, které odrazují muže, tentokrát jsme si vzali na mušku chlapy, abychom vystopovali jejich prohřešky v módě, které neřeší, ale ženám vadí. Jak anketa mezi ženami dopadla, můžete vidět ve videoreportáži zde:

A co na to muži? Je jim to jedno, nebo mají pro své nesprávné oblečení nějaké logické vysvětlení? Podívejte se na odvetnou anketu zde:

Nejodpudivější? Ponožky v sandálech

Nejvíce minusů dostal u nás dobře známý outfit s názvem „ponožky v sandálech". Tahle smrtící kombinace ryze pánské populace vyvolává stejný rozruch jako třeba dámy, které se nebojí chodit v lodičkách s ponožkami. Těžko ale říct, jestli je horší dívat se na tohle nebo raději vidět pánské nohy s neupravenými nehty a různě pokřivené prsty koukající ze sandálů. Je totiž známo, že muži o své nohy dbají velmi neradi - na rozdíl od něžného pohlaví.

Úzké „rockerské“ kalhoty

Drsňák má rád rock a žen má na každém prstě deset! Alespoň to si myslí velké množství mužů a jsou pro tento pocit ochotni udělat maximum. Opačné pohlaví má ale o pánech v úzkých kalhotách až ke kotníkům odlišné mínění. I když pěkně obkreslí boky, dají také vyniknout nedokonalým stehnům, lýtkům a kotníkům, což působí zženštile u mužů s drobnou postavou a směšně u svalovců. Styl Emo, který se tímto typem kalhot pyšní, sice teď frčí, ale tudy cesta k srdci většiny českých žen patrně nevede!

Slipy? Nikdy!

Slipy, tanga, nebo boxerky? „C" je správně! Všechno ostatní ženy odrazuje. Ve slipech a v tangách prý muži vypadají směšně. Horší může být už jen kombinace slipy a ponožky. Tady jde veškeré předchozí vzrušení stranou.

Značky od hlavy až k patě

Být značkově oblečen znamená pro spoustu lidí jistou prestiž. Výrobci značkové módy si mnou ruce, protože z lidí dělají reklamní poutače a nic je to nestojí. Nic se ovšem nemá přehánět, protože přemíra viditelných značkových visaček vyvolává u ženského pohlaví spíše opačný efekt. Navíc my dámy se nenecháme jen tak obalamutit. Pokud na to pánové mají, aby si zasloužili naši pozornost, mohou to udělat i jiným, méně okatým a elegantnějším způsobem. Co třeba koupit květinu nebo pozvat partnerku na romantickou večeři?

Volné džíny s rozkrokem u kolen

Ženy mají rády, když je na co koukat. Obzvlášť pokud jde o pěkně vyrýsované křivky pánského zadečku či stehen. Džíny, které mají posunutý rozkrok dolů, sice přinášejí svým nositelům pohodlí, ale pro dámské oko nic moc. Není ani vidět, zda je muž pěkně stavěný, ani jak dlouhé má skutečně nohy. Pro ženy je to stejně asexuální jako třeba svetry s vánočním potiskem, jako jsme mohly vidět ve filmu Deník Bridget Jones. Tenhle outfit mohou zhoršit už jen vykukující trenky z kalhot. Pokud nositeli není šestnáct, hotová sebevražda!

Trička do „V", ze kterých kouká hrudník

Vypracovaný pánský hrudník? Pastva pro oko! Tomu jistě sluší každý svršek. Řekněme si však na rovinu, kolik z mužů se jím může pochlubit? Trička s velkým výstřihem do „V" sice v podání Supermana s vyholenou hrudí mohou působit velmi sexy, ovšem klasický český Honza v nich bude vypadat hrozně. Pokud ho příroda navíc obdařila mužnou „chlupatou srstí“, v tomhle outfitu by raději neměl vycházet z domu. Tento trend odsuzují i světoví módní kritici.

Crocsy

Jsou lehké, barevné a stačí je nazout a jít. Snad proto se staly Crocsy hitem posledních letních sezon. Na dětech jsou roztomilé, na dospělých u vody je dokážeme akceptovat pro jejich praktičnost, ale jako obuv do města by na ně především pánové měli zapomenout. Existují i takoví módní břídilové, kteří jsou schopni vzít si je k elegantním kalhotám nebo džínám. Je to stejný propadák, jako když si vezmou k obleku pantofle.

Jak je vidět, je dobré mít se na pozoru a zbytečně neriskovat předem prohrané bitvy. Jaké jsou nejhorší outfity žen, se můžete dočíst v článku 6 outfitů, které muži nesnášejí! A co si o tom všem myslíte vy? Je vzhled muže pro vás důležitý? Co vás dostane do kolen a co naopak nejvíc odradí? Pojďte nám to vysvětlit v diskusi pod článkem.

Reklama

Související témata:

Načítám