Hlavní obsah

Chloupky, zmizte, dovolená se blíží!

Foto: Philips.cz

IPL ošetření vysílá ke kořínkům chloupků teplo, které je uspí a způsobí jejich vypadnutí.Foto: Philips.cz

Jak zařídit, abyste měla krásně hebké nohy i podpaží po celé prázdniny a nemusela se o nic starat?

Článek

Žiletka na hotelové vaně, neustále podrážděná pokožka a obden ten stejně nudný proces, tedy holení všech částí těla, které jsou vidět v plavkách. Tahle loňská realita už se ale vůbec opakovat nemusí. Naopak – žiletka, epilátor i vosk mohou zůstat zklamaně doma, zatímco vaše lýtka, podpaží i oblast bikin budou vypadat, že jsou chloupky zcela nepolíbené. Žádné zarůstání, podráždění, žádné extra úsilí, nic takového – jen musíte začít včas.

Domácí IPL ošetření vás dokáže zbavit chloupků na oslnivě dlouhou dobu, bezbolestně a rychle. Philips Lumea vám na chloupky posvítí nejprve čtyřikrát vždy po dvou týdnech a pak přichází to nejlepší – chloupky vám neporostou až osm týdnů! Poté jen stačí ošetření jednou zopakovat a na další téměř dva měsíce máte opět klid.

Foto: Philips.cz

Philips Lumea nabízí čtyři nástavce pro různé části těla. Ošetření je tak ještě pohodlnější a přesnějšíFoto: Philips.cz

Ošetření probíhá jednoduše: vyberete si jeden ze čtyř nástavců podle toho, kterou část těla chcete ošetřit. Největší je na nohy a ruce, nejmenší na obličej, další dva na oblast bikin a podpaží. Potom jen přejíždíte po vybrané části těla a Lumea při tom vysílá jemné světelné pulzy ke kořínku chloupku. Díky tomu přejde kořínek do klidové fáze a posléze přirozeně vypadne. Na celou akci bedlivě dohlíží vestavěný světelný filtr, díky kterému je celé ošetření bezpečné i pro tu nejjemnější pokožku. Ještě před začátkem ošetření si nastavíte intenzitu podle typu pokožky. S tím vám poradí inteligentní senzor SmartSkin, nebo ji můžete nastavit manuálně – podle toho, co vám víc vyhovuje. Rychlost ošetření zvýšíte také tím, že přístroj Lumea zapojíte do zásuvky. Můžete ho ale používat i bez kabelu a volně se s ním pohybovat po bytě, případně si ho během ošetření flexibilně dobít. Záleží na vás.

Foto: Philips.cz

IPL ošetření je bezpečné. Integrovaný světelný filtr zajišťuje, že světlo působí jen na chloupky, nikoliv na pokožkuFoto: Philips.cz

Philips Lumea  je navíc neuvěřitelně rychlá: obě lýtka s ní ošetříte za 8,5 minuty, obě podpaží za 2,5 minuty. Můžete ji používat i v letních měsících, jen musíte dodržet několik zásad. Po opalování počkejte minimálně 48 hodin, a pokud máte pokožku spálenou od slunce, počkejte, dokud příznaky spálení nezmizí. Po použití přístroje Lumea počkejte s opalováním nejméně 24 hodin a dalších 24 hodin zakryjte ošetřené oblasti oblečením nebo je namažte krémem s ochranným faktorem SPF 50.

Pokud si pořídíte Philips Lumea do 30. června a zjistíte, že čistě náhodou nesplnila vaše očekávání, můžete ji do 90 dní od zakoupení vrátit a celou částku dostanete zpět.

Více na www.philips.cz/lumea nebo zde.

Philips Lumea už používají více než tři miliony Evropanek. Přidáte se k nim?

Reklama

Načítám