Hlavní obsah

Čím potěšit muže, který má "téměř" vše?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chytrý telefon, notebook, televizi, audio-video výbavu. To všechno jsou věci, které si bez partnerova požehnání kupovat netroufáte. Stejně si je už všechny koupil sám, nebude přece čekat až do Vánoc.

Článek

Vlastně celkově, strach z nevhodného „netrefeného" dárku vás tak trochu nutí podřídit kouzlo překvapení stavu, že všichni vědí, co dostanou. Ale, přece jen je tu tip na překvapení pro letošní Vánoce. Holicí strojek Philips Shaver Series 7000 je dárek bez rizika, protože jak má váš partner vypadat, víte přece nejlépe vy samy.

Vousy, bradka, licousy, sexy strniště nebo úplně dohladka

Ať už váš partner zdobí svou tvář čímkoli, nesmí vypadat neupraveně. A protože víte, že holení nepatří k činnostem, kterým by dobrovolně věnoval více času, s Philips Shaver Series 7000 bude maximálně spokojen. Proto se připravte na to, že díky přijdou až poté, kdy ho poprvé použije. A když má navíc citlivou pleť, budete poslouchat ódu na nepodrážděnou pleť pokaždé.

Philips Shaver Series 7000 funguje s holicí pěnou, ale i na sucho

Funkce pro jistotu i na jistotu

Philips Shaver Series 7000 funguje na sucho i na mokro, s holicím gelem, s pěnou i bez pěny. Holicí kroužky Comfort mají jedinečný povrch pokrytý tisíci mikroperliček. Ty zajišťují fantastický skluz po tváři s minimálním odporem, čímž výrazně snižují podráždění pokožky. Hlavy se otáčejí v pěti směrech, proto pohodlně dosáhnou na každou křivku obličeje i krku.

Holicí strojek Philips Shaver Series 7000 je dárek bez rizika

Oholit, zarovnat nebo jen trochu zastřihnout

Zastřihovací nástavec je tečkou za dokonalým lookem. Je precizně přesný a přijde vhod právě tehdy, když je třeba zastřihnout licousy, vousy, nebo udržovat upravený porost vždy v perfektním stavu.

Philips Shaver Series 7000

Vybitá baterie? No a co

Philips Shaver Serie 7000 pracuje bezdrátově. Žádné motající se kabely se již v této době nenosí. Nicméně tak, jako u mnoha jiných bezdrátových přístrojů, v tomto případě určitě neplatí, že „Nenabiješ? Neoholíš." V případě Philips Shaver Series 7000 platí: „Nenabiješ? Nabiješ. Na počkání, za pár minut.“ Díky rychle nabíjecí technologii postačí na jedno oholení skutečně jen pár minut nabíjení. A až 50 minut nepřetržitého holení získáte (vlastně „on" získá) už za půl hodiny.

Už jen „cash back" a je to hotovo

Koupí holicího strojku Philips Shaver Series 7000 do konce roku 2016 můžete získat až 500 korun zpět. Bude stačit vyplnit jednoduchý formulář a penízky vám přistanou na účtu do 30 dnů. Pssst, ale to si nechte pro sebe, váš partner přece nemusí vědět všechno.

Reklama

Načítám