Hlavní obsah

Co by mělo patřit do každé sportovní tašky?

Foto: FOREO

Nová LUNA mini 3 pro krásnou pleť po tréninkuFoto: FOREO

Co potřebujete k samotnému cvičení určitě dobře víte. Sportovní aktivita je skvělým způsobem, jak na sobě pracovat a psychicky si odpočinout. Nemělo by ale přitom zapomínat i na důsledky pro vzhled. Co byste si měla vzít s sebou, aby se zregenerovalo nejen vaše tělo, ale také pleť?

Článek

Všichni víme, že po každém cvičení musí následovat důkladné protažení těla a také regenerace svalů. Stejně důležitá je ale také péče o pleť po tréninku. Během sportovní aktivity na ní totiž ulpívají nečistoty, kožní maz a pot. Pokud se jich bezprostředně po cvičení nezbavíte, mohou zanášet póry, způsobovat akné, ale také urychlovat tvorbu vrásek.

Studená sprcha a čistá pleť 

Zeptali jsme se proto lektorky jógy Adély Porubské, jež založila studio Yoga Movement, jak rituál péče o pleť po tréninku řeší ona. „S jógou mám spojený pocit lehkosti a čistoty uvnitř. Po józe mám zase ráda studenou sprchu a čistou pleť. Tyto dvě věci skvělý pocit z jógy ještě vylepší,“ potvrzuje Adéla důležitost následné péče.

Foto: FOREO

Ideální čištění pleti po tréninku s FOREO LUNA mini Foto: FOREO

„Do mé každodenní péče o pleť patří minimum věcí, věřím tomu, že méně je někdy více. A díky tomu mě čisticí a masážní kartáček FOREO opravdu baví – můžu ho vzít do sprchy, protože je voděodolný, péče je s ním velmi jednoduchá a pokaždé mě překvapí, jak je po tomto rituálu pleť hebká a jemná,“ pochvaluje si Adéla Porubská chytrou a účinnou péči, která zároveň šetří čas. Používá nový kartáček LUNA mini 3 od této švédské beauty-tech značky, který díky jeho praktické velikosti může mít stále u sebe a ve sportovní tašce nezabere žádné místo.

Důkladná péče, která šetří čas 

Jaké jsou tedy hlavní přednosti LUNA mini 3? Je vyroben z neporézního silikonu a je zcela voděodolný, čímž šetří čas a dá se použít jednoduše kdekoliv, i ve sprše. Po prvním spárování s aplikací a vytvoření ideálního nastavení už můžete kartáček používat dle libosti. Zajímavý je však hlavně režim GLOW BOOST – nezabere více jak 30 vteřin a čistou pleť si mohou dopřát i ty nejvytíženější z vás. Navíc je lehoučký a tato varianta mini je skladná a vejde se do každé sportovní tašky, kde se nevylije jako například micelární voda.

Foto: FOREO

Nová LUNA mini 3 by měla patřit do každé sportovní taškyFoto: FOREO

Pokud máte citlivou pleť a nevyhovují vám ani peelingy, oceníte možnost vybrat si až z dvanácti intenzit čištění. Technologie T-sonic a jemné silikonové štětinky důkladně a do hloubky odstraní z pleti veškeré nečistoty, které se vám na pleť dostanou během cvičení, ať už se jedná o pot, zbytky make-upu nebo i špínu z půjčené jogamatky. Čistící kartáček na pleť LUNA mini 3 nabízí ale i další vychytávky - když si přístroj propojíte s aplikací FOREO a náhodou ho někde zapomenete nebo ztratíte, funkce Find my LUNA vám hned poradí, kde ho najít. To se hodí, ne? FOREO LUNA mini 3 můžete nyní zakoupit exkluzivně ve vybraných Douglas parfumeriích a na www.douglas.cz.

Reklama

Načítám