Hlavní obsah

Horoskop Kozoroha na pátek 29. 3.

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Reklama

Zásluhou přátel získáte zkušenosti, za které jiní draze zaplatili. To, co od nich uslyšíte, si dobře zapamatujte. Je docela možné, že na podobný pokus o podvod narazíte během dalších dnů.

Článek

Láska a sex

Nový objev bude už s předstihem hlásit, že vás coby koledník zcela určitě navštíví. Neříká to jen ze zdvořilosti. Pokud si jeho sdělení správně vyložíte, napadne vás, že místo kraslice bude chtít odměnu v podobě splnění erotických přání.

Partner a rodina

Když pro někoho z rodiny připravujete vaječnou tlačenku nebo na poslední chvíli pečete mazanec, upřesněte hodinu, kdy si pro lahůdky mají přijít. Jejich nabídky pomoci zdvořile odmítněte. Stejně by se vám jen pletli pod nohy.

Domácnost a nákupy

Podle tradice se sice na Velký pátek nemá hýbat zemí, ale neberte to tak vážně. Když se rozhodnete, že uděláte to, na co jste dosud neměly čas, práce vám půjde od ruky tak, abyste s výsledkem mohly být spokojené.

Krása a zdraví

I když musíte ochutnávat všechno, co vaříte a pečete, musíte přitom být opatrné. Omezit byste měly hlavně konzumaci čokolády. Nebezpečí zácpy je totiž značné. Když už si osladíte život, souběžně konzumujte ovoce nebo zeleninu, tedy přírodní zdroje vlákniny.

Astrojídelníček

Velký pátek je dle tradice zasvěcený půstu, ale nikoli ve smyslu hladovět, nýbrž nejíst maso. Tomu je nakloněna i ubývající lunární fáze ve Štíru. Jelikož v astromedicíně spadají pod toto znamení i močový měchýř a močovody, ráno nalačno popíjejte kopřivový čaj se špetkou skořice. Tato kombinace má antibakteriální a antiseptické účinky, čistí krev a z močového měchýře i cest vypudí a vyplaví, co tam nepatří. Posnídejte ovesnou kaši posypanou rozinkami. Dopoledne posvačte tmavý chléb namazaný klasickým máslem a jedno velké zelené jablko.

K obědu zvolte tradiční hustou polévku z kysaného zelí a brambor. Odpoledne snězte ovocný jogurt nebo šlehaný tvaroh a hrst piškotů. Po 16. hodině intenzivně popíjejte čaj z rdesna ptačího, opět do něj přidejte špetku skořice; nápoj pročistí močovody. K večeři si připravte polévku z kořenové zeleniny s kapáním z krupice a na závěr přidejte libeček, má blahodárný vliv na ledviny i močový měchýř. Samozřejmě nezapomínejte na pitný režim, ten by měl zahrnovat alespoň 1,5 litru neokysličené minerálky. Po 21. hodině s klidným svědomím vypijte skleničku kvalitního slámového vína.

Reklama

Související témata:
Denní horoskop

Načítám