Hlavní obsah

Horoskop Lva na pátek 29. 3.

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Reklama

Ranní rozladěnost partnera sice vnímáte, ale řešit to nehodláte. Pokud se probudil nasupený, konejšit ho nebudete. Znáte ho a víte, že při jeho povaze je lepší, když se stáhnete a v klidu počkáte, až se zase srovná.

Článek

Láska a sex

Erotické priority miláčka vám zůstávají záhadou. Dokonce máte pocit, že chce vyzkoušet právě to, o čem se dosud vyjadřoval s netajeným despektem. Vypadá to na zajímavý den a vzrušující večer.

Partner a rodina

Když nerozumíte tomu, co miláček chce, přímo se ho zeptejte. Poznámky o své nechápavosti neberte vážně a už vůbec o nich neuvažujte. Položily jste jasnou otázku, na kterou chcete stejně jasnou odpověď.

Domácnost a nákupy

Vaše tvůrčí nadšení kapánek odeznělo, tak se do ničeho nenuťte. Kdyby však chtěly děti vyrobit něco, co se naučily ve školce nebo ve škole, měly byste je v tom podporovat. Výsledek jejich snažení bude vynikající.

Krása a zdraví

I když se dočtete, že je káva zdraví prospěšná, s její konzumací byste to neměly přehánět. Nejde o to, že byste večer těžko usínaly, ale o to, že by vám větší množství tohoto lahodného nápoje mohlo podráždit žaludek.

Astrojídelníček

Velký pátek je dle tradice zasvěcený půstu, ale nikoli ve smyslu hladovět, nýbrž nejíst maso. Tomu je nakloněna i ubývající lunární fáze ve Štíru. Jelikož v astromedicíně spadají pod toto znamení i močový měchýř a močovody, ráno nalačno popíjejte kopřivový čaj se špetkou skořice. Tato kombinace má antibakteriální a antiseptické účinky, čistí krev a z močového měchýře i cest vypudí a vyplaví, co tam nepatří. Posnídejte ovesnou kaši posypanou rozinkami. Dopoledne posvačte tmavý chléb namazaný klasickým máslem a jedno velké zelené jablko.

K obědu zvolte tradiční hustou polévku z kysaného zelí a brambor. Odpoledne snězte ovocný jogurt nebo šlehaný tvaroh a hrst piškotů. Po 16. hodině intenzivně popíjejte čaj z rdesna ptačího, opět do něj přidejte špetku skořice; nápoj pročistí močovody. K večeři si připravte polévku z kořenové zeleniny s kapáním z krupice a na závěr přidejte libeček, má blahodárný vliv na ledviny i močový měchýř. Samozřejmě nezapomínejte na pitný režim, ten by měl zahrnovat alespoň 1,5 litru neokysličené minerálky. Po 21. hodině s klidným svědomím vypijte skleničku kvalitního slámového vína.

Reklama

Související témata:
Denní horoskop

Načítám