Hlavní obsah

Horoskop Panny na sobotu 20. 4.

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Reklama

To, že se nějaká akce domluvila na přesný čas, nic neznamená. Všechno začne dřív, než jste čekaly. Nejdřív budete naštvané, ale pak se s tím smíříte. Dokonce usoudíte, že je to vlastně dobře, protože všechno zvládnete rychleji a doma budete dřív.

Článek

Láska a sex

Harmonický vztah mezi Marsem v partnerském sektoru a Uranem z Býka nasměruje váš milostný život k dokonalosti. Hned po půlnoci budete díky milování tak nabité energií, že vám vydrží celé dopoledne. Smiřte se s tím, že vám sex zachutná natolik, že se vám ani nebude chtít vstát z postele.

Partner a rodina

Mezilidské vztahy se vyvíjejí podle vašich představ. Překvapit vás můžou jedině kolegové. Nedbají na to, že je víkend, kdy máte volno a chcete si odpočinout, a zahrnou vás informacemi. Budou však důležité, takže jim to odpustíte.

Domácnost a nákupy

Lunu ve vašem znamení můžete využít k drobným opravám v domácnosti. Bude se vám v tomto směru náramně dařit. Máte dost času, abyste je provedly perfektně, a zároveň trpělivost, abyste je dotáhly do vítězného konce.

Krása a zdraví

Na přirozenou krásu raději nespoléhejte. Máte jí sice dost, ale přesto bude lepší, abyste své přednosti trochu zvýraznily. Váš vzhled vylepší i zdravíčko, které si nanesete na lícní kosti.

Astrojídelníček

Sobotu strávíte s dorůstající lunární fází v Panně, která vám za případné prohřešky ve stravování uštědří nepříjemnou lekci v podobě únavy, nevolnosti a patrně také pobolíváním či pícháním v pravém podžebří. Tím dává žlučník najevo podráždění. Účinnou prevencí je, že budete popíjet ráno nalačno, poté kolem 13. hodiny a ještě večer před spaním čaj z řepíku lékařského. Tato léčivka zlepšuje metabolismus i vylučování žluči, dále ohlídá hladinu cholesterolu a hlavně má silný protizánětlivý účinek. Posnídejte včerejší bílé pečivo namazané meruňkovým džemem nebo medem. Dopoledne popíjejte čerstvé banánové smoothie.

K obědu budou vhodné vařené brambory s dušenou mrkví. K odpolední svačině si dejte žemlovku s jablky. K večeři si uvařte kmínovou polévku, neb toto koření zvyšuje produkci trávicích šťáv v žaludku i ve střevech, čímž zrychluje a zlepšuje trávení. Už méně se ví, že obsahuje silné antioxidanty, které odbourávají volné radikály a podporují jejich vylučování z těla.

Reklama

Související témata:
Denní horoskop

Načítám