Hlavní obsah

Horoskop Ryb na úterý 23. 4.

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když zjistíte, že vás kolegové chtějí využít jako prostředníka, jenž předává vzkazy mezi těmi, kteří spolu zrovna nemluví, naštvete se. Jindy byste se tím třeba i docela bavily, ale tentokrát na to nemáte náladu.

Článek

Láska a sex

Erotika vás bude bavit až hodně pozdě večer. Při Luně ve Štíru dokážete sebe i miláčka naladit tak, abyste si společné chvíle užili. Navíc nenápadně přimějete k aktivitě i partnera, který nic takového původně neměl v úmyslu.

Partner a rodina

Než vychytáte, jakým stylem můžete se staršími příbuznými svého partnera rozumně komunikovat, bude to chvíli trvat. Nicméně je jasné, že už můžete plným právem a nahlas prohlásit, že se vám to konečně podařilo.

Domácnost a nákup

Za to, že máte hlouběji do kapsy, se nestyďte. Naopak se můžete pyšnit tím, že si umíte všechno důkladně propočítat a hlavně hospodařit s tím, co máte. Sice nemáte na rozhazování, ale přesto vám ani členům rodiny nic podstatného nechybí, což vám ostatní můžou jen závidět.

Krása a zdraví

To, že je doma hodně práce, ještě neznamená, že ji musíte v plném objemu zvládnout jen vy. Pozor si dávejte zejména při zvedání těžkých věcí. Břemeno byste sice zvedly a přemístily na správné místo, ale už byste se patrně nenarovnaly.

Astrojídelníček

Úterý strávíte s Měsícem v poslední fázi před úplňkem, což avizuje, že organismus bude mít tendenci zadržovat vodu a také si vytvářet zásoby. Existuje však účinná prevence: solte minimálně, nejezte nic, co obsahuje pálivé koření, nepijte kávu ani alkohol a dejte přednost veganské stravě. Měly byste preferovat šťavnaté ovoce a zeleninu, neb vám přirozenou cestou dodají vodu a zároveň působí močopudně, což zamezuje tvorbě otoků. Ráno nastartujte trávení i vylučování sklenicí teplé vody, kterou vypijte po malých doušcích. Spolehlivým likvidátorem otoků je hroznové víno, to jezte ráno i celé dopoledne.

K obědu zvolte zeleninové ragú, a když budou vyšší teploty, tak studenou okurkovou polévku s koprem. Močopudně působí i nektarinky, které jsou stejně jako hroznové víno zdrojem vitaminů a minerálů, mlsejte je dle libosti odpoledne. V 17.20 hodin Luna vpluje do Štíra, proto byste v tomto čase měly intenzivně popíjet teplou vodou naředěnou tinkturu z medvědice lékařské; tato léčivka vyplaví z ledvin a močovodů nahromaděný odpad. K večeři si dejte papáju, jako jedna z mála ovoce spaluje přebytečné kalorie.

Reklama

Související témata:
Denní horoskop

Načítám