Hlavní obsah

Horoskop Štíra na pátek 29. 3.

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Reklama

Představa, že byste mohly těžit z neštěstí někoho druhého, se vám vůbec nelíbí. Tomu, kdo vám něco takového navrhne, položíte pár přímých otázek. Když vám bude jasné, že sám neví, jak reagovat, je to signál, abyste vycouvaly také.

Článek

Láska a sex

Kolem 4.03 hodin, kdy je Luna z vašeho znamení v harmonickém vztahu s Venuší, se můžete těšit na zajímavý a inspirativní erotický sen. Kdybyste ho chtěly proměnit v realitu, miláček se zlobit nebude.

Partner a rodina

Na problémy, s nimiž se vám potomci svěří, byste měly reagovat citlivě. Vám a partnerovi můžou sice připadat jako nedůležité, až malicherné, ale oni to vidí jinak. Zkuste je brát tak vážně, jako byste je řešily vy osobně.

Domácnost a nákupy

Partner se v povznesené náladě přižene do kuchyně s tím, že vám jde na pomoc, a myslí to vážně. Naštěstí dokážete jeho pomoc přijmout bez poznámek a pichlavých komentářů. Ztělesněním zručnosti sice není, ale i snaha se přece cení.

Krása a zdraví

Kamarádka navrhne, že vám nabarví vlasy nebo jejich odrostlé části, a tím pádem vám ušetří čas i peníze. S kvalitou její práce budete naprosto spokojené. Musíte však přesně dodržovat dobu, po kterou necháte přípravek působit. Při Luně ve vodním znamení totiž chytá intenzivněji než obvykle.

Astrojídelníček

Velký pátek je dle tradice zasvěcený půstu, ale nikoli ve smyslu hladovět, nýbrž nejíst maso. Tomu je nakloněna i ubývající lunární fáze ve Štíru. Jelikož v astromedicíně spadají pod toto znamení i močový měchýř a močovody, ráno nalačno popíjejte kopřivový čaj se špetkou skořice. Tato kombinace má antibakteriální a antiseptické účinky, čistí krev a z močového měchýře i cest vypudí a vyplaví, co tam nepatří. Posnídejte ovesnou kaši posypanou rozinkami. Dopoledne posvačte tmavý chléb namazaný klasickým máslem a jedno velké zelené jablko.

K obědu zvolte tradiční hustou polévku z kysaného zelí a brambor. Odpoledne snězte ovocný jogurt nebo šlehaný tvaroh a hrst piškotů. Po 16. hodině intenzivně popíjejte čaj z rdesna ptačího, opět do něj přidejte špetku skořice; nápoj pročistí močovody. K večeři si připravte polévku z kořenové zeleniny s kapáním z krupice a na závěr přidejte libeček, má blahodárný vliv na ledviny i močový měchýř. Samozřejmě nezapomínejte na pitný režim, ten by měl zahrnovat alespoň 1,5 litru neokysličené minerálky. Po 21. hodině s klidným svědomím vypijte skleničku kvalitního slámového vína.

Reklama

Související témata:
Denní horoskop

Načítám