Hlavní obsah

Horoskop Vah na pátek 19. 4.

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Reklama

To, že Slunce v 16.01 hodin opouští váš partnerský sektor, vás nevyvede z míry. Jde totiž o změnu, kterou vnímáte pozitivně. Skutečně se můžete těšit na následující dny, kdy se budete mít konečně čas nadechnout a trochu zpomalit.

Článek

Láska a sex

I když je vám jasné, že jisté vztahy vašich přátel nejsou zdaleka tak nevinné, jak se vám snaží namluvit, nahlas nic neříkejte. Zvláště u stejnopohlavních jedinců byste mohly způsobit mimořádný trapas.

Partner a rodina

I když se vám nechce, budete muset dětem vysvětlit, že jsou lidé, kteří si něco myslí, něco jiného říkají a ještě něco jiného dělají. Naštěstí máte chytré ratolesti. Doplňujícími otázkami dokážou, že vás pochopily.

Domácnost a nákupy

Konečně dorazí dlouho očekávaný dokument úředního charakteru. Je vám sice jasné, že je to teprve začátek, ale už tak se vám uleví. První krok máte vítězně za sebou a k těm dalším dobře našlápnuto.

Krása a zdraví

Když se ráno dozvíte o zkrášlovací akci, která se koná už odpoledne ve vaší oblíbené parfumerii, měly byste tam vyrazit. Koupíte si nějakou maličkost a k ní dostanete spoustu vzorků různých přípravků, s nimiž můžete doma experimentovat.

Astrojídelníček

Měsíc v Panně bude v průběhu pátku přecházet stupně tropického zodiaku, pod které spadají játra. Prospěje vám, když nebudete užívat doplňky stravy, potažmo léky, jež vám nepředepsal lékař, nepijte alkohol, nejezte sladkosti a tučné pokrmy, kouříte-li, omezte počet cigaret na minimum. Jedničkou mezi bylinkami na detoxikaci jater je ostropestřec mariánský, proto popíjejte bylinný extrakt nebo čaj z této léčivky hned po probuzení, poté intenzivně kolem 17. hodiny a následně večer hodinu před spaním. Nápoj vyčistí játra, dále reguluje hladinu krevního cukru a celkově posiluje obranyschopnost organismu.

Játrům prospívají antioxidanty, které obsahují maliny nebo černý rybíz, tak toto ovoce zobejte průběžně celý den. Toxické látky neutralizují glukosinoláty, jejichž zdrojem je například brokolice, tu si dejte k obědu s bramborami politými ghí a hlávkový salát zakapaný limetkou. K večeři si uvařte květákovou polévku. Pitný režim by měl zahrnovat alespoň 1,5 litru neokysličené minerálky.

Reklama

Související témata:
Denní horoskop

Načítám