Hlavní obsah

Horoskop Vah na pátek 29. 3.

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Reklama

Nejste na světě proto, abyste ostatním plnily jejich přání a dělaly pro ně i to, co vám komplikuje život. Když se hned ráno rozhodnete, že pojedete výhradně po své linii, bude to pro vás a další vývoj lepší.

Článek

Láska a sex

Ráno, kdy na obloze vládne harmonický vztah Luny s Venuší, dokážete i nemožné. Miláčkovi jasně a jednoznačně povíte, že se o vás a stabilitu vašeho vztahu nemá důvod bát. Bude se tvářit, jako by ho to nezajímalo, ale ve skutečnosti mu spadne kámen ze srdce.

Partner a rodina

Na přemýšlení o tom, co vám partnerovi rodiče nebo sourozenci chtějí sdělit, nemáte náladu, čas ani patřičnou mozkovou kapacitu. Nakonec jim dáte najevo, že mají buď mluvit jasně, nebo mlčet.

Domácnost a nákupy

To, že nemůžete najít recept, který při přípravě svátečních dobrot nutně potřebujete, je sice nepříjemné, ale není to tragédie. Když místo toho vyzkoušíte nějaký jiný, dopadne to dobře.

Krása a zdraví

I když se má podle tradice držet půst, vy si to dobře rozmyslete. Hrozí, že na sníženou hladinu krevního cukru budete reagovat negativní náladou a emocionálními výbuchy, na které není nikdo zvědavý. Když se pořádně najíte, budete milejší na všechny kolem.

Astrojídelníček

Velký pátek je dle tradice zasvěcený půstu, ale nikoli ve smyslu hladovět, nýbrž nejíst maso. Tomu je nakloněna i ubývající lunární fáze ve Štíru. Jelikož v astromedicíně spadají pod toto znamení i močový měchýř a močovody, ráno nalačno popíjejte kopřivový čaj se špetkou skořice. Tato kombinace má antibakteriální a antiseptické účinky, čistí krev a z močového měchýře i cest vypudí a vyplaví, co tam nepatří. Posnídejte ovesnou kaši posypanou rozinkami. Dopoledne posvačte tmavý chléb namazaný klasickým máslem a jedno velké zelené jablko.

K obědu zvolte tradiční hustou polévku z kysaného zelí a brambor. Odpoledne snězte ovocný jogurt nebo šlehaný tvaroh a hrst piškotů. Po 16. hodině intenzivně popíjejte čaj z rdesna ptačího, opět do něj přidejte špetku skořice; nápoj pročistí močovody. K večeři si připravte polévku z kořenové zeleniny s kapáním z krupice a na závěr přidejte libeček, má blahodárný vliv na ledviny i močový měchýř. Samozřejmě nezapomínejte na pitný režim, ten by měl zahrnovat alespoň 1,5 litru neokysličené minerálky. Po 21. hodině s klidným svědomím vypijte skleničku kvalitního slámového vína.

Reklama

Související témata:
Denní horoskop

Načítám