Článek
Láska a sex
Zatímco vaše kamarádky hledají vhodný způsob, jak povzbudit pohasínající partnerskou vášeň, vy podobné problémy nemáte. Vzhledem k energii, kterou vám dodá Luna ve vašem znamení, je skoro jisté, že erotika bude hlavním bodem vašeho nočního programu.
Partner a rodina
Partner, který obvykle hned ví, co byste měly dělat, kupodivu mlčí, nebo vás chválí. Dobře si uvědomuje, že byste na jeho rady, nápady a doporučení mohly reagovat způsobem, který by se mu zcela jistě nelíbil.
Domácnost a nákupy
Kromě dobrot, které máte doma nachystané, ještě vám přibudou četné vzorky, které vám na ochutnání přinesou kamarádky, sousedky či příbuzné. Naštěstí máte nabalené jedlé dárky, takže se jim můžete revanšovat.
Krása a zdraví
Pokud vás budou pobolívat lýtka, navíc vás v noci potrápí svalové křeče, měly byste průběžně popíjet vodu se šumivými tabletami hořčíku. Také se nestyďte požádat člena rodiny, aby vám končetiny namasíroval.
Astrojídelníček
Aby měl Štědrý den duchovní nádech, o to se postará i Měsíc. Dopoledne se překulí do rostoucí fáze neboli tithi, zasvěcené posvátnému ptáku Ibis, který byl ve starověkém Egyptě symbolem moudrosti. O Štědrém dnu se traduje, že kdo se postí, uvidí zlaté prasátku, jenže z hladu budete nervózní, bez energie, tak to neriskujte. Trávení nastartujete, když po probuzení nalačno vypijete po malých doušcích sklenicí teplé vody. Během dne pravidelně pijte, usnadníte tím vylučování škodlivin. Posnídejte vy i všichni doma chleba nebo vánočku s máslem a včelím medem. Naši předci věřili, že díky tomu budou zdraví a sladcí jako med do příštích Vánoc. Jelikož Měsíc bude ve znamení Vodnáře, celé dopoledne pijte teplou vodou naředěnou tinkturu z jerlínu japonského. Posiluje imunitu i pružnost cévních stěn spadajících v astromedicíně pod toto znamení.
Oběd připravte dle rodinné tradice, ale neměla by v něm chybět čočka či hrách. Ke sváteční večeři si klidně dejte řízek nebo smaženého kapra, a to přesto, že máte problémy s trávením nebo žlučníkem. Když je budete připravovat klasickým způsobem, několik minut před dohotovením uveďte vodu k varu a tak na tři sekundy do ní ponořte každý, skoro usmažený řízek. Následně je otřete ubrouskem a asi na pět minut vložte do rozehřáté trouby. Tím smažené pokrmy zbavíte přepáleného tuku a chuť budou mít stejnou, možná ještě lepší než obvykle. Po 20. hodině popíjejte teplou vodou naředěný bylinný extrakt z pýru plazivého. Vyladí trávení i hladinu cholesterolu, a protože působí močopudně, vyplaví vše toxické, co by vám mohlo uškodit.



