Hlavní obsah

Horoskop Vodnáře na úterý 23. 4.

Foto: Proženy.cz

Foto: Proženy.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se vám během dne něco nepodaří, nesmíte se stáhnout. Naopak je potřeba, abyste se hned a bez nejmenšího váhání pustily do nápravy. Pokud to neuděláte, hrozí, že se vás zmocní strach, se kterým budete později usilovně zápasit.

Článek

Láska a sex

Kdosi vám zavolá z daleké ciziny jen proto, aby vás ujistil, že na vás myslí a vzpomíná. Neobyčejně vás tím potěší. Dokonce začnete přemýšlet, zda by se z vašeho dosavadního přátelství přece jen mohlo vyklubat něco víc.

Partner a rodina

Dotyčný zjevně chce, abyste převzaly jeho úhel pohledu a pomáhaly mu hájit jeho názory. Očividně vás nezná. Až po dlouhé debatě pochopí, že ze zásady nebudete prosazovat něco, čemu nerozumíte a s čím nesouhlasíte.

Domácnost a nákupy

Někdo navrhne, abyste sepsaly recepty, které dosud jen tak každému rozdáváte. Má pravdu v tom, že by z toho mohla být povedená kuchařka. Měly byste o tom přemýšlet. Je sice pravda, že kuchařky píše leckdo, ale vaše sbírka receptů je čímsi výjimečná.

Krása a zdraví

Při večerní Luně ze Štíra můžete mít problémy se spánkem. Právě proto byste odpoledne a hlavně večer neměly nepít klasickou kávu, silný černý čaj ani nápoje colového typu. Kdybyste je nahradily zklidňujícími bylinnými čaji, prospěje vám to.

Astrojídelníček

Úterý strávíte s Měsícem v poslední fázi před úplňkem, což avizuje, že organismus bude mít tendenci zadržovat vodu a také si vytvářet zásoby. Existuje však účinná prevence: solte minimálně, nejezte nic, co obsahuje pálivé koření, nepijte kávu ani alkohol a dejte přednost veganské stravě. Měly byste preferovat šťavnaté ovoce a zeleninu, neb vám přirozenou cestou dodají vodu a zároveň působí močopudně, což zamezuje tvorbě otoků. Ráno nastartujte trávení i vylučování sklenicí teplé vody, kterou vypijte po malých doušcích. Spolehlivým likvidátorem otoků je hroznové víno, to jezte ráno i celé dopoledne.

K obědu zvolte zeleninové ragú, a když budou vyšší teploty, tak studenou okurkovou polévku s koprem. Močopudně působí i nektarinky, které jsou stejně jako hroznové víno zdrojem vitaminů a minerálů, mlsejte je dle libosti odpoledne. V 17.20 hodin Luna vpluje do Štíra, proto byste v tomto čase měly intenzivně popíjet teplou vodou naředěnou tinkturu z medvědice lékařské; tato léčivka vyplaví z ledvin a močovodů nahromaděný odpad. K večeři si dejte papáju, jako jedna z mála ovoce spaluje přebytečné kalorie.

Reklama

Související témata:
Denní horoskop

Načítám