Hlavní obsah

Co koupit kamarádce k Vánocům?

Foto: Thinkstock

Obdarujte svou kamarádku báječným dárkemFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Vánoce bychom neměly zapomenout kromě rodinných příslušníků ani na své dobré kamarádky. Vždyť některé z nich jsou vlastně naší „nevlastní“ rodinou. Hledáte inspiraci, čím překvapit na ježíška svou dobrou přítelkyni? Máme pro vás hned 17 skvělých tipů!

Článek

Foto: Komerční prezentace1. Wellaflex pro dokonalý účes

Je vaše kamarádka parádnice, která chce mít své vlasy stůj co stůj upravené? Pak by určitě ocenila lak na vlasy Wellaflex Fullness Hairspray Ultra Strong Hold. Ten totiž udrží skvělý účes i v tomto pro vlasy náročném ročním období.

Cena: cca 80 Kč (250 ml)

2. Pro sexy pohled

Tahle řasenka Lash Queen Sexy Blacks od Heleny Rubinstein je opravdu sexy. Díky složení zajišťujícímu objem, které je navíc obohacené krycími složkami, vaše řasy zhustí a pomocí kartáčku s ideálními mírami 90 – 60 – 90 je i svůdně natočí. Navíc je její povrch potažený černou krajkou, takže vypadá skvěle i na pohled.

Cena: 970 Kč

3. Ať je stále krásná

Obličejová maska NevO Dead Sea SPA obsahuje kromě minerálů bahno z Mrtvého moře, které má desetkrát více soli a minerálů než například to Středozemní. Ke každému balení navíc dostanete magnet, ten zabalíte do papírku, a když se s ním přiblížíte k obličeji, maska se na něj sama postupně přisaje.

Cena: 2100 Kč

4. Plně funkční lampička

Lampička se hodí jak k nočnímu, tak pracovnímu stolku. A když je tak krásná jako Mr. P One Man Shy z Naoko, určitě pro ni najdete místo i leckde jinde! Má výšku 35 centimetrů a stínítko si můžete vybrat ve čtyřech barvách. Ovládání je jednoduché pomocí páčky, kterou nepřehlédnete: nahoru znamená v provozu, dolů zhasnuto.

Cena: 1995 Kč

Foto: *Komerční prezentace5. Levandulová dárková kazeta RYOR

Dárková kazeta obsahuje Sprchový gel s levandulí a Tělové mléko s levandulí. Polomastné tělové mléko obsahuje levandulové silice, vitamin E, makadamiový a olivový olej. Je ideální na denní aplikaci, a to i pro citlivou pokožku celého těla. Sprchový gel s levandulí je jemný, pěnivý mycí gel, který lze použít na očistu celého těla včetně intimních partií. Obsahuje navíc kyselinu mléčnou, která vytváří optimální pH přípravku. Levandule umožňuje pokožce dosáhnout příjemného pocitu zklidnění.

Cena: 160 Kč Koupíte na: eshop.ryor.cz

6. Závěsný svícen prosvětlí byt

Svíčky má ráda snad každá žena, ale proč je jen nudně pokládat na stůl? Závěsný svícen Flamingopark ozdobí každičký prostor a vypadá opravdu originálně.

Cena: 460 Kč

7. Pozornost pro zimomřivé

Dáreček pro všechny zmrzlíky od Lush zahřeje na těle i na duši! Obsahuje voňavé, mandarinkovo-pomerančové mýdlo (100 g) Mandaranč a kořeněný sprchový gel (100 ml) Svařáček. Balíček navíc kamarádka dostane nádherně zabalený a ozdobený.

Cena: 350 Kč

8. Stylová manikúra do kabelky

Která kamarádka by tento dárek neocenila? Manikúru s fialovým leskem od Bati se nemusí žádná žena stydět vytáhnout z kabelky! Vypadá skvěle a obsahuje všechno, co je k péči o nehty zapotřebí.

Cena: 699 Kč

9. Na provonění hnízda

Vůně do bytu od Crabtree & Evelyn provoní byt kombinací pomeranče, brusinek a vánočního koření a navíc dobře vypadá. V balení najdete vůni a deset knotů.

Cena:1100 Kč

10. Originální diář

Skvělý dárek pro kámošku, která toho má prostě moc. Pokud miluje originální věci, tímto diářem se jí rozhodně trefíte do noty. Diáře či zápisníky Paperblanks mají dvacetiletou tradici a je možné je sehnat v nejrůznějších formátech a designech.

Cena: cca od 339 Kč

11. Kapesní zrcátko

Která z vašich kamarádek se obejde bez malého zrcátka v kabelce? A která z nich by nechtěla, aby bylo zároveň krásným šperkem? Malé kapesní zrcátko zdobené krystaly Swarovski jistě udělá radost každé ženě. K dostání jsou v nejrůznějších tvarech, designech a barevných kombinacích.

Cena: cca od 400 Kč

12. Šperkovnice

Tenhle dárek se vždycky hodí! Neexistuje žena, která by neměla alespoň pár šperků, které je třeba uložit do pěkné šperkovnice. Tato červená v moderním designu má zrcátko, přihrádky na prsteny a prostor na ostatní skvělé drobnosti.

Cena:cca od 333 Kč

13. Lesk na rty

Krásně tvarované, plné a lesklé rty. Navíc celých šest hodin! To slibuje lesk na rty Glam Shine od L' Oréal Paris. K dostání je v široké škále barev a odstínů, z nichž si vybere každá. Nejste si jistá, která barva by zrovna vaší kamarádce sedla? Tak zvolte neutrální světlý lesk Endless light, tím rozhodně nic nezkazíte.

Cena: cca 269 Kč

14. Její vlasy vám budou vděčné

Nový revoluční kartáč na vlasy Braun Satin Hair je vybavený tlačítkem, po jehož stisknutí se z kartáče začnou uvolňovat ionty, které vlasy krásně vyhladí, zvyšují jejich lesk a minimalizují kudrnacení i statický náboj.

Cena: 999 Kč

15. Pro romantickou snídani

Romantická – tak by se dala označit kolekce Millie Pale pink od Bella Rose. Obsahuje misku o průměru 14 centimetrů, talíř velký 20 centimetrů a hrneček, vše zdobené růžovými kytičkami.

Cena: od 185 Kč

16. Magické natáčky

Má vaše kamarádka rovné vlasy a vy víte, že vždy toužila po loknách jak z filmu Kudrnatá holka? Pak jí zabalte pod stromeček revoluční natáčky Magic Spirals, které jí bez nahřívání vykouzlí profesionální účes za pár minut. Můžete si vybrat i různý počet natáček podle délky i hustoty vlasů.

Cena: 289 Kč (za balíček s 28 natáčkami)

17. Holínky do nepohody

Pokud chcete svou dobrou kamarádku pod stromečkem pobavit veselým a praktickým dárkem, kupte jí barevné trendy holínky Kamik. Jsou vhodné na procházky do přírody, ale i do města, užije je v dešti, ale i v zimních plískanicích. Speciální podrážka chrání před uklouznutím. Jsou vyráběné v Kanadě a jsou i recyklovatelné. Vybrat můžete nízké, klasické i zateplené.

Cena:od 1390 Kč

Reklama

Načítám