Hlavní obsah

Co předpověděly tarotové karty na srpen? Horoskop pro každé znamení

Foto: Profimedia

Srpnový úplněk bude v Rybách a o emoce nebude nouzeFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Srpen znamená léto v plném proudu a s ním i dny odpočinku, energie a dobré nálady. Co vám v tomto měsíci karty poradí? Čtěte u svého znamení.

Článek

Na srpnový úplněk si budete muset počkat až do 29. a ponese se ve znamení citlivých Ryb. To znamená, že tady půjde hlavně o emoce. Rybí úplňky snadno vylákají i to, co se zcela snažíte pohřbít ve svém nitru – a někdy je to tak správně. Jen mějte na paměti, že budete mít tendence rozhodovat se spíše srdcem než rozumem.

Co ještě můžete od srpna čekat?

Beran (21. 3.–20. 4.) 6 pentaklů – Páže mečů – 10 pohárů

Srpen bude tak trochu zkouškou vaší trpělivosti. Kolem vás se objeví někdo, kdo vás bude vytáčet – bohužel ale ne tím, že se bude chovat jako hlupák a zabedněnec, ale právě naopak. Svou nedostižnou dokonalostí a věčným úsměvem na rtech. Vaším úkolem bude ukázat velkorysost. To, že se jen tak nenecháte rozhodit, právě naopak. Že také dokážete jednat rychle a prakticky a k tomu si na rtech ponechat úsměv a navenek vzbuzovat zdání dokonalosti. Tak se s tím poperte.

Býk (21. 4.–21. 5.) Eso pohárů – Kolo štěstí – 6 mečů

Srpen do vašeho živote přinese čerstvý vítr změn a na jeho křídlech nejedno překvapení. Není třeba se děsit, nepůjde o žádné katastrofy, spíše naopak. Jen je dobré se na to připravit a otevřít svou mysl, abyste v nových příležitostech skutečně rozpoznali veškerý potenciál a zbytečně ho nepromarnili. Také pamatujte, že to nové ve vašem životě zkrátka občas vytlačí to staré – je to přirozený koloběh a není možné se mu nějak vzpírat. Přijměte to, co vám osud přináší, a všechno bude tak, jak má být.

Foto: Profimedia

Býka čekají příjemná překvapení. Jen nesmí být hned ze začátku příliš skeptickýFoto: Profimedia

Blíženci (22. 5.–21. 6.) Velekněžka – 10 pentaklů – 8 pentaklů

Váš vztah se poslední dobou dostal do toho bodu, kdy si jím nejste zcela jisti. Ne že by bylo něco špatně, spíš prostě nevíte, jestli chcete od života totéž, jestli si opravdu tak skvěle rozumíte. Máte asi i pocit, že se vás od sebe partner snaží tak nějak odstrčit. Nenechte se tím odradit. Poskytněte prostor, pokud je to třeba, ale zároveň investujte do vztahu dostatek času i energie. Věřte, že se vám bohatě vrátí zpátky a vy budete rádi, že jste ve slabé chvíli neprchli. Za některé věci totiž stojí bojovat.

Rak (22. 6.–22. 7.) Poslední soud – 7 holí – Ďábel

Když se vám do cesty postaví překážka, nejlepší je si s ní poradit přímo – nesnažit se ji podlézt, přeskočit ani nějak obejít, ale zkrátka ji odvalit. Počítejte s tím, že v srpnu se taková překážka, která vás na nějaký čas paralyzuje, skutečně objeví a že vás budou lákat a pokoušet všechny výše uvedené možnosti. Nedělejte to. Vyřešte všechny problémy hned a neodkládejte je na později, odveďte takovou práci, jakou máte, i když to není snadné. Značně si tak zvednete sebevědomí a pohled na sebe samé.

Lev (23. 7.–22. 8.) Blázen – Královna holí – 6 pohárů

Stojíte na prahu nového projektu a jste plni nadšení, ideálů a energie. Nepřipouštíte si problémy a komplikace a prostě se do toho chcete vrhnout po hlavě bez toho, abyste se dívali, kam šlapete. Ačkoli to nechcete slyšet, je třeba myslet na zadní kolečka. Mějte také něco bokem, neinvestujte všechen svůj čas a peníze jen na jedno místo. Je rozumnější nechat si i cestu ven, kdyby náhodou něco nevyšlo. Řiďte se tím, co vám říká intuice, ta je teď vaším největším rádcem. Věřte jí.

Foto: Profimedia

Lvovi by měla být nejlepší přítelkyní jeho vlastní intuiceFoto: Profimedia

Panna (23. 8.–22. 9.) Spravedlnost – 6 pentaklů – Síla

Srpen vám bude přát, to si pište. Všechno, co vás do určité míry trápilo, se konečně pohne z místa a rozjede tím správným směrem. Bude to také díky tomu, že vy konečně najdete sílu, která ve vás byla celou dobu, a uděláte ten rozhodující krok, do kterého se vám dlouhou dobu nechtělo. Svoji úlevu a náhlý příval energie věnujte druhým, pomozte tě, co to potřebují, a věřte, že se vám všechno bohatě vrátí. A i když se vám bude zdát, že snad věci stojí na místě, vyčkejte. Jen čekají na ten správný čas.

Váhy (23. 9.–23. 10.) 3 poháry – Poustevník – Císařovna

Snažíte se něco si srovnat v hlavě a najít si vlastní cestu k sobě samým. To ale nutně neznamená, že byste se museli odstřihnout od všeho a všech kolem, spíše naopak. Lidé pro vás budou jako zrcadlo, ve kterém se odráží vaše osobnost, a dají vám na sebe nahlédnout neočekávaným způsobem. Vyslyšte dobře míněné rady, ale sami si z nich vyberte to, s čím budete souhlasit. Jen mějte na paměti, že vaši přátelé vám skutečně chtějí pomoci.

Štír (24. 10.–22. 11.) 3 pentakly – Kolo štěstí – Král mečů

Před vámi stoj jedna z těch životních zkoušek, u které musíte prokázat, co ve vás vlastně je. Není třeba se nějak hrozit, všechno, co potřebujete, už v sobě dávno máte, teď to jen pustit na povrch. Váš test si bude žádat jasnou mysl a logické uvažování, ale stačí, když budete prostě sami sebou. Je však nutno k životu přistupovat s pokorou – jakkoli skvěle jste připraveni, někdy prostě štěstí padne daleko od vás a všechno dopadne jinak, než jste čekali. To však nutně neznamená, že špatně.

Střelec (23. 11.–21. 12.) Vůz – 2 meče – 10 pentaklů

Srpen pro vás bude měsícem cestování, poznávání nového, tak jak to má o prázdninách být. Budete muset prokázat, že máte kuráž a že se o sebe dokážete postarat – ale to je vlastně občas i účel cestování, dokázat samostatnost. Když se před vámi objeví konflikt, nebuďte jako malé dítě, odložte vztek a zachovejte si odstup a neutralitu. Jedině tak najdete řešení, které vás na cestě posune dál a ještě k tomu i správným směrem. Někdy je to těžší, než se na první pohled zdá.

Foto: Profimedia

Střelec by měl cestovat, protože je to i škola samostatnostiFoto: Profimedia

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) Luna – 5 mečů – 3 mečů

Váš život se tak trochu stal bitevním polem, a to z vás vysává mnoho energie a působí to vnitřní zmatek. Hádky nikdy neznamenají nic dobrého, ani když z nich odcházíte jako vítěz – někdy se naopak o to hůř cítíte, jakkoli paradoxní se to může zdát. Kompromis je klíčem k úspěchu. Vyjděte na půl cesty a počkejte, až partner či jiný blízký vztáhne ruce směrem k vám. Najdete tak společnou řeč a zbavíte se svých duševních zmatků. Hlavně nečekejte moc dlouho, aby pak už nebylo pozdě.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) 5 holí – 10 holí – Královna mečů

Ačkoli většina lidí prázdniny bere jako oddychový čas, třebaže volno nemají, u vás tomu letos bude naopak. Právě teď se na vašem kariérním poli strhne ta největší bitva, která sice spotřebuje mnoho vaší energie, ale můžete z ní vyjít vítězně. Navzdory celkovým vibracím měsíce se musíte přepnout do módu rozumu a logiky a svoji cestu k úspěchu důkladně promyslet. Nenechte se mýlit, bude to pěkná kupa práce – ale bude to rozhodně stát za to.

Ryby (21. 2.–20. 3.) 6 mečů – 9 pohárů – Páže pohárů

Vy se můžete jen radovat – v srpnu se naskytne příležitost, po které vaše srdce už velmi dlouhou dobu toužilo, která vám pomůže postavit se na vlastní nohy a dokázat světu, co ve vás je. Stačí zkrátka jen natáhnout hlavu a když se vás někdo zeptá, nebát se přikývnout. Může se to zdát jednoduché, ale není, mnozí takto o příležitosti přicházejí, tak nebuďte jedním z nich. Mějte oči otevřené, ať vám nic neunikne… a pak si jen užívejte zasloužené chvíle vítězství.

Tak jaký pro vás srpen bude?

Reklama

Načítám