Hlavní obsah

Co s penisem v ústech? 2

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vaše umění bude pro něj překvapenímFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

2. díl - Vášnivé orální mazlení s penisem přivádí muže do sexuálního blaha. Horký dech a podtlak ale není všechno, co mu můžou ženské rty nabídnout! Přizvěte si na pomoc ovoce, hašlerku a své prsty!

Článek

Zvolte vhodnou pozici

Uštkněte mu jeho poklad jako nenasytný had! Muži se rádi dívají, jak je o jejich penisy postaráno, tak mu umožněte výhled z první řady! Zaujměte polohu, při níž vaši snahu uvidí jako na dlani! Jestliže máte delší vlasy a nevadí vám, že poletují všude kolem, nechte je. Jejich šimrání respektive kontakt s mužskou kůží není na škodu.

Vklouzněte do této nenasytné polohy: Uvelebte se do pozice „polosedu" a požádejte muže, aby rozkročil nohy a vystavil vám svůj pyj nad vaše prsy. Není to krásné, když takhle visí? Pro zpestření ho po chvíli orálního uspokojování vyndejte a nechte se jím pohladit po tváři. Jakmile ho budete mít zpátky v ústech, neustále pohybujte jazykem. Kružte jím okolo tvrdého stožáru, přejíždějte přes jeho kořen.

Vezměte si příklad z tantry, která hlásá, že nezapomenutelného orgasmu dosáhnete, když se vám krev nahrne do hlavy. Takže spojte příjemné s užitečným a jděte na to od lesa následujícím způsobem: Partnera položte na záda tak, aby jeho mozkovna a část horního trupu vyčnívaly z lože. Zády k němu si přiklekněte na lačná ústa dychtící po dráždění vaší svatyně a přibližte ty svoje do jeho míst zaslíbených. Tak schválně: Kdo to takhle vydrží déle???

Buďte zlá!

Zahrajte si na dominu. Jak? Roztáhněte milencovy končetiny do písmena X a přiklekněte na něj do pozice 69. Aby ho nenapadlo se hýbat, použijte svá kolena k zatížení jeho zápěstí. Stehna pevně zafixujte svýma rukama a... pusťte se do práce.

Vzrušujte svého miláčka ve chvíli, kdy nemůže ani pípnout! Temná zákoutí v divadle, kině a dalších místech se přímo nabízí k explozi. A když ještě drahý ví, že si nemůže dovolit ani vzdech, napětím se k výbuchu přiblíží. Potrápit ho můžete třeba tím, že při sání si do úst kromě penisu strčíte i svůj prst, kterým budete přejíždět po hladké kůžičce naběhlého přirození...

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

I felace může být zábavaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Uhaste žár v jeho kalhotách

Po vzoru francouzských milenek naplňte svá ústa mentolovým likérem a nechte ho stéci po žaludu pár vteřin před tím, než kapičkám zabráníte v cestování svými rty. Dýchněte na zchlazený penis, aby partner přišel blahem o rozum. (Použít se dá i kostka ledu, hašlerka, chladivý nápoj či zmrzlina.) Požitek zvyšte následným lehkým sevřením volné kůžičky u kořene Pana Domácího. (Ta sexština je ale krásná, že?) Setrvejte v této pozici a začněte olizovat žalud. Stimulovat pyj lze i pomocí horní části patra vašich úst, protože má vlnkovitou strukturu. Penis si nasměrujte právě tam a hýbejte hlavou.

Mobilní operátoři nemají stoprocentní pokrytí signálu, ale vy ho vůči rozkroku svého milého dosáhnete. Spojte ruce a ústa v jedno... Uchopte penis v bezprostřední blízkosti u pusy a jako jeden celek klouzejte po celé jeho délce sem a tam podle libosti. Nejen že prodloužíte působnost svých úst, ale zvýšíte tím i partnerovy prožitky.

Připravte vzrušující ovocné hody

Olivia St. Claire, sexuální požitkářka má rafinovaný tip hodný vyzkoušení. Nakupte tropické ovoce a použijte šťávu plodů pro své penisové požitky. Partner bude chutnat báječně! Oliviina oblíbená činnost je vydlabání díry do kousku ovoce a nasazení tohoto kroužku na mužskou chloubu. Při otáčení a mačkání ovoce vytéká šťávička, která dráždivě po pyji stéká od jeho vrcholku k nížině. No nebudete se teď v obchodě dívat na ovoce trochu jinak?

Jiná zajímavost je vhodná pro opravdové experimentátorky a průkopnice, neboť jako pomůcka poslouží hliníková fólie. Tou se obalí varlata! Následně se mimozemské stříbrné koule vezmou do úst a provádí se hučení, jak autorka popisuje v knize 302 rafinovaných způsobů, jak rozvášnit muže. Zní to tak trochu zvláště, nicméně fólie zvýší teplotu a hučení zase rozehraje vibrace okolo lačného stožáru. Čili proti gustu...

Hlavní je ale to, aby vás všechno výše zmíněné bavilo! Bez nadšení jsou všechny rady k ničemu. (Libido může nabudit i sklenička vína.) Tak se otevřete novým zážitkům a objevte kouzlo felace s našimi radami. Muži vás budou zbožňovat!

Jakou technikou přivádíte vy svého partnera do extáze? Považujete za normální, že byste měla obalit partnerova varlata do hliníku? Napište nám na info@prozeny.cz , jak vy dokážete svým jazykem a ústy čarovat v mužských kalhotách!

Reklama

Načítám