Hlavní obsah

Co se bude nosit v roce 2014?

Reklama

Nejde jen o zvědavost, jde o investici! Využijte aktuálních slev, pořiďte si trendy roku 2014 za výprodejové ceny již teď a buďte první, kdo zazáří na ulici v těhle žhavých kouscích!

Článek

Módní mola představila nejnovější trendy na další sezonu. Zářivá orchidej, pastelová růžová, metalické odstíny, oříznutá sáčka, třásně a mnohem víc krásných detailů, které už teď nutně potřebujete. Vybrali jsme ty nejzajímavější trendy na tento rok a poradíme vám, kde je sehnat již teď za výprodejové ceny.

Investujte do kousků, které na vás vydrží trendy! Co tedy ve vašem šatníku rozhodně nesmí chybět?

Pastelové barvy

Jemným pastelovým barvám, které budou vévodit jarní sezoně, kraluje růžová. Módní mola uvádí tento trend jako „první začervenání”, ale vy se za tuhle barvu rozhodně nestyďte. Tento rok totiž není většího trendu!

Košile dopnuté až ke krku

Zapomeňte na provokativní výstřihy a rozhalenky – letos se knoflíky dopínají až ke krku! Ne, není to prudérní, je to pokračování trendu pánského stylu, který už měl zárodky v podzimní sezoně, ale letos se konečně naplno rozvinul. Věřte tomu, že je to sexy. Sofistikovaně!

Třásně

Indiánské vzory střídají kovbojský styl a třásně všeho druhu upnuté kdekoli – na kabelkách, na botách, na topech i provokativně na kratičkých šortkách. Třásnění se holt meze nekladou!

Květinový vzor

Bez květin by nebylo jaro a bez květinového vzoru jarní kolekce světoznámých návrhářů. Něžně romantická, ale zároveň svůdně ženská. Tyhle kousky voní novým začátkem!

Seseknuté bundičky a vesty

Oversize střihy až ke kolenům střídají modely s useknutou délkou. Nebojte se ale, že vám potáhne na ledviny, stačí pod bundu do pasu zvolit delší top či svetr, a je zatepleno na chladnější večery.

Ulovte si trendy kousky hned!

Reklama

Načítám