Hlavní obsah

Co se mužům (ne)líbí na ženách 1

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Muži o hubené modelky vcelku nestojíFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

1. díl - Armády žen vzhlížejí k fotografiím modelek na křídovém papíře. Již čtrnáctileté dívenky si po jídle strkají prstíky do krku. Chcete-li být, milé ženy, hezké pro nás, muže, pak vás uklidním. My o žádné o hlavu větší kostnaté vyzábliny totiž vesměs vůbec nestojíme.

Článek

Jedna modelka stačila

Mám-li už mudrovat na toto téma, sluší se doznat, že jsem si sám sáhl na horká kamna. Před řadou let bylo období, kdy se mi dařilo v podnikání, měl jsem drahé auto, byl právě singl a chyběla mi - jen ta modelka. Ulovit si modelku je trochu honička, ale mně se to podařilo. Byla z Brna, jezdila už tenkrát fotit a předvádět i do ciziny. Na fotkách jí to slušelo přenáramně. A pak to přišlo. Přijela za mnou na víkend. Osmačtyřicet hodin, které jsem s ní strávil, utíkalo ještě pomaleji než poslední dva dny na vojně. Že to bylo absolutní střeštiprdlo, na které se v mém oblíbeném baru (na můj účet) vzpomínalo ještě léta, budiž. Ale když se „to" večer odlíčilo a svléklo... Nosaté, kostnaté nic. To nic ze všeho nejvíc (nechť mi prominou) připomínalo ženy na fotkách z koncentračních táborů. A to nic, když bylo nalíčené a oblečené a fotograf dobře strefil jeden záběr z tisíce, oblízl se každý muž. Jen já už ne.

Ani ,,nulky", ani silikony

Později jsem se podílel na jednom televizním pořadu, součástí kterého byla módní přehlídka spodního prádla. Odborníci tuší, o čem bude řeč. Nevěřili byste, jak obtížné bylo v přemodelkovaném Česku najít dvanáct holek, které vypadají alespoň trochu jako ženské, i když se vysvléknou. „Vždyť víš, že manekýny jsou na tohle hubený a nemaj prsa!" odpovídaly mi agentury. No, věděl jsem. Nakonec se to s vypětím všech sil nějak zvládlo jen díky spásnému nápadu, že jsme casting rozšířili až do oddílů aerobiku.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Úsměv se líbí všem mužůmFoto: samphoto.cz/jiunlimited

My muži tedy nějaká prsa chceme. Nemusí toho ale být zas až tolik, kolik si někdy myslíte. Má spolupracovnice, ve snaze vyprovokovat u svého přítele větší sexuální touhu, se mu jednoho dne nadělila v poctivých silikonových trojkách. Mám-li to zkrátit, tak od té doby vůbec nic, účinek byl zcela opačný a brzy se rozešli. Sám jsem „to" v rukách měl a ve shodě s řadou dalších mužů s podobnou zkušeností mohu konstatovat, že tedy nic moc. Dá-li se s trochou štěstí či dobrým výběrem operatéra ještě dosáhnout jakž takž přirozeného vzhledu, pak při doteku může mít muž pocit, že si hraje s atrapou ženy. Alespoň já ten pocit měl a moc rád jsem se vrátil zase hezky a pokorně k přírodě.

Každému se líbí něco jiného

Mám kamaráda, jmenuje se taky Honza, a ten vyžaduje, aby žena měla „pořádnej zadek". Nikdy jsme si nekonkurovali a nikdy se nám nelíbily partnerky toho druhého, protože já jsem na drobnější a štíhlé, kterým mohutné poprsí rád odpustím, pokud se mi jejich zadeček pěkně schová do dlaní. Co tím chci říci? Tomu se líbí ta a tomu zase jiná. Hledejte si partnery, kterým se budete líbit takové, jaké jste. Zhubnete-li pro něho drasticky o patnáct kilo, bude spíše zázrak, udržíte-li si tuto bilanci přes těhotenství a dál a dál.

Jsem přesvědčen, že daleko snazší cesta je naučit se dobře nosit to, co na svém těle máte, a na to si obléci to, co vám zdůrazní to pěkné (o tom v příštím dílu již zítra). A nezapomínat třeba na to úplně nejdůležitější, co se líbí univerzálně a úplně všem mužům: úsměv!

Reklama

Načítám