Hlavní obsah

Co teď? Mám přítele, miluji kolegu!

Foto: shutterstock.com

Nevím, komu mám dát přednostFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před rokem jsem nastoupila na nové místo. Mám stálý partnerský vztah s přítelem, který je o dva roky mladší než já. Hrozně mě miluje a někdy se cítím jako pořádná potvora, protože já mu to říct nemůžu.

Článek

Snesl by pro mě modré z nebe, ale přesto je příliš pohodlný, a to mě zabíjí. Ráda chodím na túry, na kolo, na bazén a prostě celkem jsem aktivni. To ale můj přítel dělá s nevolí.

V práci jsem se ovšem setkala s velice charizmatickým a aktivním mužem. Je o pět let starší a já se během roku strašně zamilovala. Dělá mi srandičky a tak podobně. Probíráme problémy a co koho trápí. Je všímavý. Hned ví, co je na mně jiné a tak podobně.

Přesto nevím, jestli jsou naše city vzájemné a jestli mám volit mezi jistotou a láskou. Jsem si vědoma toho, že ubližuju svému nynějšímu příteli, ale já si prostě nemůžu pomoct. Když vidím ty jeho veselé modré oči, tak bych udělala cokoliv. Hodně děláme i narážky na sex, ale jenom takové oťukávání.

Jsem z toho prostě zmatená. Už nevím, co mám dělat. Nynější přítel je jistota, ale bez kolegy nedokážu být. Chybí mi každou minutu.

Co byste Janě poradily vy? Měla by se bezhlavě vrhnout do románku s kolegou, nebo zůstat věrná příteli? Má její vztah s přítelem vůbec cenu? Zažili jste něco podobného? Zapojte se do diskuze pod článkem nebo nám napište svůj příběh na info@prozeny.cz!

Reklama

Načítám