Hlavní obsah

Co vás čeká v září? Taroty prozrazují budoucnost!

Foto: Aleksandr Khmeliov, Shutterstock.com

Co vás čeká v září? Čtěte!Foto: Aleksandr Khmeliov, Shutterstock.com

Reklama

Září je tady a s ním i tarotový horoskop na další měsíc. Co vám přinese a s čím raději nepočítat? Karty pro vás mají odpovědi, které hledáte. Bude pro vás září úspěšné?

Článek

Jako obvykle začneme nejprve úplňkem – toho se tentokrát dočkáte v polovině měsíce, 16. 9., a měsíc zazáří ve znamení Ryb. Co to znamená? Nenechávejte si na tuhle dobu žádné velké rozhodnutí, které je třeba udělat hlavně rozumově – srdce bude mít navrch, tak se zaměřte hlavně na všecko, co souvisí s pocity. Kromě toho vás nejspíš políbí kreativní múza a pomůže vám pohnout se z místa, kde jste už nějakou dobu zaseknutí.

Co dalšího může září nabídnout právě vašemu znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.) 2 hole – Vůz – 7 holí

Stojíte na rozcestí a snažíte se rozhodnout, kterou cestou se vydat dál – obě dvě vedou správným směrem, ale která vám přinese lepší výsledky? Nebo můžete získat obojí? Pokud budete váhat příliš dlouho, nakonec nezískáte nic. Rozhodněte se a jděte si opravdu za tím, co jste vybrali, je klíčové tohle rozhodnutí skutečně udělat. A oprostěte se od toho, abyste si neustále v hlavě přemítali, jestli jste se rozhodli správně. Minulost nevrátíte, zaměřte se na to, co je, a ne na to, co by mohlo být.

Býk (21. 4.–21. 5.) Luna - 2 poháry – Císařovna

V poslední době jste se stali svědky nejrůznějších odhalení, která vás trochu vyvedla z konceptu – zdá se, že nic není takové, jaké se zdá na první pohled, a že nemůžete nikomu věřit. Důležité je zbavit se pocitu, že jsou všichni proti vám – nejsou. Mnoho vám blízkých lidí, rodina, přátelé, stojí pevně na vaší straně. Nesnažte se přetrhat pouta a odstrčit ty, kteří se nijak neprovinili. Brzy tato nejistota přejde. Pokud nemůžete spoléhat na rozum, spolehněte se na své pocity – ty vás neoklamou.

Foto: syrotkin, Shutterstock.com

Býk by si měl velmi rychle uvědomit, že jeho blízcí stojí při něm, ne proti němuFoto: syrotkin, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5.–21. 6.) 3 hole – 8 holí – 8 mečů

Momentálně si procházíte obdobím, kdy se zdá, že všechno jde jako na drátkách. Váš život je poměrně poklidný, ale čas od času se objeví nějaká nová zajímavá příležitost nebo nápad, kterých se můžete chytit, pokud byste zatoužili po nějakém oživení. Pozor ale na to, abyste se chytali každého stébla, které vám přijde do cesty, jinak z vás tyhle příležitosti vysají veškerou energii. Nenechte se polapit pocitem, že se nemůžete hnout z místa, protože nevíte, kterým směrem se vydat. Zvolte cestu a po ní jděte!

Rak (22. 6.–22. 7.) 3 meče – 6 pentaklů – Milenci

V nedávné době jste se dočkali odmítnutí tam, kde jste čekali rozhodný souhlas – něco zkrátka nevyšlo podle vašich představ a vy se teď cítíte ublíženě a nejistě. Zkrátka si nevěříte. Zkuste se na chvíli zaměřit na lidi kolem sebe, a ne na vlastní starosti. Pokud se velkoryse otevřete ostatním a budete se jim snažit místo toho, abyste se utápěli ve svém smutku, brzy se začnete cítit lépe. Vděk a hezká slova jiných lidí vám připomenou, že všechno není ztraceno a že toho pořád můžete mnoho dokázat.

Lev (23. 7.–22. 8.) 10 mečů – 10 holí – 3 hole

Počítejte s tím, že září se nerozjede příliš slibně, spíše naopak – jako kdyby se celý svět rozhodl, že vám bude házet klacky pod nohy a vysmívat se vám do obličeje. Jaké je řešení této situace? Poměrně jednoduché – nesmíte si to pustit k tělu. Jakmile se vám špatná nálada dostane pod kůži, budete v koncích, protože pak už je to jen krůček k tomu, abyste se vzdali. Nesmíte to dopustit. Bojujte, usmívejte se a věřte v dobrý konec – protože ten brzy přijde. Mraky se roztrhají a tíha vám spadne z ramen. Uvidíte!

Foto: KieferPix, Shutterstock.com

Lvi, nepropadejte depresím! Všechno nakonec dopadne dobře!Foto: KieferPix, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.) 8 pentaklů – Mírnost – 3 hole

Stojíte na začátku nového projektu ve svém životě a je důležité si uvědomit jeho potenciál. Tahle příležitost vás může posunout o pořádný kus vpřed, tak využijte každou minutu, která je před vámi, k tomu, abyste se naučili něco nového. Znalosti a dovednosti, které teď získáte, se vám budou do budoucna opravdu hodit. Nevrhněte se ale do všeho po hlavě a nezapomínejte i na ostatní oblasti svého bytí – všechno musí být v rovnováze. Najděte si čas jak na práci, tak na odpočinek a vaše blízké. Jedině tak se budete cítit spokojeně.

Váhy (23. 9.–23. 10.) Hvězda – král pentaklů – 5 pentaklů

Právě teď máte možnost se opravdu pustit do některého ze svých koníčků a snad ho díky pomoci druhých dokonce dostat na profesionální úroveň.

Není lepší pocit než se živit tím, co vás opravdu baví, tak tuhle šanci nepropásněte kvůli obavám a starostem, že to nebude fungovat. Je lepší to zkusit, než si pak vyčítat vlastní nečinnost, zvlášť když vám za zády bude stát někdo, kdo vám nabídne pomoc. Počítejte s tím, že vás to bude stát nějaké peníze, a připravte se na to – tak vás výdaje nezaskočí.

Štír (24. 10.–22. 11.) Velekněz – Smrt – král mečů

Zdá se, že jste se na nějakou dobu zasekli na místě a zakonzervovali se v čase, který minul. Život je běh, život jsou změny, a vy se je musíte naučit přijmout, ačkoli to od vás vyžaduje i nějaké to úsilí. Jen tím, že pustíte do svého života čerstvý závan něčeho nového a přijmete to za své, se můžete pohybovat kupředu a získat si respekt lidí kolem sebe. Jakmile ostatní uvidí, že jste novinkám nakloněni, možná vás překvapí svými nápady a myšlenkami, které by se jinak neodvážili prezentovat. Otevřete jim dveře.

Střelec (23. 11.–21. 12.) 2 meče – páže pentaklů – rytíř pentaklů

Život vás naučil, že pokud vám na něčem skutečně záleží, měli byste si to nechat pro sebe a pouze na tom ve skrytu tvrdě pracovat. Tenhle postup ale teď není tím pravým. Momentálně se vám mnohem víc vyplatí o svých snech a představách nahlas mluvit a sdílet je s druhými.

Pravděpodobně je totiž ve vašem okolí někdo, kdo by je mohl řádně nakopnout a nakonec vám pomoci s jejich proměnou ve skutečnost. Nebojte se požádat o pomoc nebo prostě jen sdílet své myšlenky s dalšími lidmi. Víc hlav víc ví.

Foto: iko, Shuttetrstock.com

Střelcům pomůže, když se spolehnou na kamarády, protože, jak se říká, víc hlav znamená víc rozumuFoto: iko, Shuttetrstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) 9 holí – král holí – eso pohárů

V první řadě je třeba si ujasnit jednu věc – každý čas od času mění své plány. A i když tím někdy zkomplikujete situaci jiným lidem, není na tom nic špatného. Tak se konečně přestaňte trápit proto, že jste se rozhodli jinak, než „se čekalo“. Ukažte, že si stojíte za svým a víte, co chcete. Nenechte se ochromit strachem – ano, možná někoho rozzlobíte, možná s vámi přestane mluvit. Ale vy přece nebudete podřizovat svůj život jiným lidem. Vyčítali byste si to, tak na to hned zapomeňte.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) 6 holí – Velekněžka – 8 holí

Konečně jste se dočkali uznání za tu hromadu práce, kterou odvádíte. A ačkoli se cítíte polichoceni a taky máte kapku pocit zadostiučinění, přimělo vás to také k zamyšlení. Měli byste v tom, co děláte, pokračovat, když se vám pochvaly a uznání dostává tak sporadicky. Neměli byste si najít jinou cestu, která vás bude víc naplňovat? Dejte na svou intuici – radí vám dobře. Řiďte se srdcem a vaše rozhodnutí bude správné. A nemějte obavy, tahle zapeklitá situace se do konce září rozhodně rozlouskne.

Ryby (21. 2.–20. 3.) Spravedlnost – 7 pohárů – 8 mečů

Je čas, abyste se vrátili nohama na zem. Vysnili jste si nějakou ideální rodinu, ideální postavení, ideální místo v životě, a teď jste zklamaní, že se skutečnost nedokáže nacpat do vámi uměle vytvořených kolonek.

Tak na svá nerealistická očekávání a vzdušné zámky zase rychle zapomeňte a zapracujte na tom, co opravdu máte. Jedině tak budete skutečně šťastní a nepřijdete o to, co vás v životě opravdu žene vpřed. Nepochybujte o sobě ani o druhých, nezasloužíte si to, a vystavte si raději život, po kterém toužíte.

A na co se v září chystáte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám